G4Media.ro

Nicuşor Dan anunță că a început procesul de modernizare a sistemului de…

Sursa Foto: Facebook/ Nicușor Dan

Nicuşor Dan anunță că a început procesul de modernizare a sistemului de iluminat public din Capitală: „Am instalat deja aproximativ 1.900 corpuri noi de iluminat, din cele 4.900 leduri”

Primarul general al Capitalei, Nicuor Dan, anunţă, sâmbătă, că a început procesul de modernizare a sistemului de iluminat public din Capitală, fiind deja istalate 1.900 de corpuri noi de iluminat, din cele 4.900 leduri achiziţionate, transmite News.ro.

”Am început procesul de modernizare a sistemului de iluminat public din Capitală. Am instalat deja aproximativ 1.900 corpuri noi de iluminat, din cele 4.900 leduri achiziţionate cu cele 25 milioane lei fonduri nerambursabile obţinute de la Administraţia Fondului pentru Mediu”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, primarul general.

Nicuşor Dan precizează că au fost finalizate lucrările de modernizare pe Bd. Theodor Pallady şi Bd. Camil Ressu. În prezent, se lucrează pe str. Drumul Taberei. De asemenea, urmează şi alte artere precum Calea Crângaşi, str. Turda, Bd. Bucureştii Noi, Calea Griviţei, Bd. Ion Mihalache, str. Braşov, Şoseaua Virtuţii.

”În total, prin acest program de finanţare, modernizăm sistemul de iluminat de pe 15 artere mari din Capitală. În scurt timp vom demara procedura de achiziţie pentru încă 7.800 leduri pentru a moderniza iluminatul public de pe alte 34 de artere intens circulate. Pentru această achiziţie, am obţinut suplimentar 50 milioane lei nerambursabili de la Administraţia Fondului pentru Mediu”, a mai transmis primarul general.

Potrivit acestuia, prin aceste investiţii, se va înlocui 10% din iluminatul public din Bucureşti –ceea ce presupune şi reducerea cheltuielilor cu iluminatul public cu peste 10 milioane lei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...