G4Media.ro

Nicușor Dan: Am semnat contractul pentru repararea și mentenanța acoperișului de la…

Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan

Nicușor Dan: Am semnat contractul pentru repararea și mentenanța acoperișului de la Arena Națională. Povestea acestuia este încă o dovadă a nepăsării foștilor primari Oprescu și Firea

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, vineri, că a semnat contractul pentru repararea și mentenanța acoperișului de la Arena Națională, după ce timp de 11 ani nu a beneficiat de niciun fel de întreținere specializată.

„Povestea acestui acoperiș este încă o dovadă a nepăsării foștilor primari Oprescu și Firea, care în mandatele lor nu au asigurat, cum ar fi fost normal, o mentenanță corespunzătoare. Indolența lor a dus la deteriorarea sistemului de tractare a acoperișului, municipalitatea fiind nevoită, de când am preluat mandatul de primar, să apeleze la alpiniști pentru a tracta manual sistemul de deschidere/închidere a acoperișului”, a mai scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Conform contractului, stadionul va beneficia de servicii de reparații, mentenanță și întreținere pentru acoperișul retractabil, cubul și tabela electronică. De asemenea, personalul autorizat va beneficia de instruire de specialitate pentru operarea acoperișului retractabil și a cubului video de pe arenă, precizează edilul.

Nicușor Dan mai menționează că firma AUROCON ROMANIA SRL, care se va ocupa de mentenanță, are peste 25 de ani de activitate în domeniu și a realizat automatizarea acoperișurilor mobile pentru Stadionul BC Place – Vancouver, Canada, Dubai Mall – Dubai, Emiratele Arabe Unite, castelul Josefsburg – Kufstein, Austria, arenele de tenis Rothenbaum – Hamburg, Germania.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. AU BAGAT IN CONTURI SI ACUM DAU CU TIFLA DE PE ALTE MELEAGURI.
  NEAMUL SECURICILOR.

 2. Cât de prost să fi să votezi cu Fierea?

  • E vorba de ticăloșia intrinsecă a bucureșteanului, etern în căutarea unei pomeni.

 3. Cât de p.rost să fi să votezi cu Fierea?

 4. Politia Locala – are printre alte sarcini si preventia. Le-ai scris? Ca tu esti ala nepasator din comfortul tau intern

 5. Firea garantat revine la PMB. Bucureșteanul l-ar fi dat afara pe Nicușor, chiar dacă ar fi fost incredibil de bun, fiindcă bucureșteanul e rău și milog.

 6. Mars ma fosila comunistoida!

 7. nepasarea era păntru sifonarea banilor in alte parti, sute dă milioane….💩dă oprescu si 💩 dă firea veneau la birou cu limuzina ..🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 8. Ciurel ce? Cine a autorizat construirea blocurilor pe culoarul catre A1? Nu tot Oprescu si Firea? Peste Lacul Morii nu poti construi, deci podul in sine e fix degeaba.

 9. Probabil ca Acoperisul de la Arena Nationala , este facut din Plastic de Mushama . Si la Mushama de Plastic nu ai ce Mentenanta sa-i faci ! Probabil ca Trebuie Schimbat Acoperisul de la Arena Nationala , cu un Alt Acoperis Nou !

 10. Da’ când se apuca câte o firma sa decoperteze asfaltul sa mai tragă un fir/o țeavă iar apoi uita sa astupe șanțul si trec zi de zi pe acolo cu masina si o aud cum geme nu mai bine îl 1njur pe dirigintele de santier?