G4Media.ro

Nicușor Dan: Am semnat contractul pentru achiziția a 7 microbuze electrice pentru…

sursa foto: Nicusor Dan/ Facebook

Nicușor Dan: Am semnat contractul pentru achiziția a 7 microbuze electrice pentru transportul în comun / Finanțarea este asigurată prin PNRR, în cadrul unui proiect derulat în parteneriat cu Primăria Snagov

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că prin programul PNRR vor fi achiziționate 7 microbuze electrice destinate transportului în comun, în cadrul unui proiect derulat în parteneriat cu Primăria Snagov.

„Cumpărăm noi mijloace de transport electrice, nepoluante, cu fonduri din PNRR: am semnat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării pentru achiziția a 7 microbuze electrice, în valoare totală estimată de 10.251.522,75 lei (inclusiv TVA). Proiectul, realizat de Municipiul București și Comuna Snagov, răspunde nevoilor identificate la nivelul comunelor partenere și urmărește îmbunătățirea transportului public de călători la nivel periurban”, a transmis Nicușor Dan.

Proiectul are ca obiectiv asigurarea unui serviciu accesibil, eficient și ecologic de transport public de călători și îmbunătățirea condițiilor pentru utilizarea modurilor nemotorizate de transport în zona administrativă a parteneriatului constituit, în vederea reducerii emisiilor de echivalent CO2 din transport.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Wow, 7!!!!Or fi doar de probă 😅

    • Nu este bun NS, eu am sa votez cu Firea data viitoare, vreau sa fiu iar furat de Mafia PSD👍🏼

  2. Ieri am iesit cu copiii in Cismigiu. Podul Mare este in continuare inchis! Zilele trecute primarul a anuntat ca a deschis podul. Un slta mare mincinos acest ND!

    • Oare MC o fi un mare mincinos sau un biet analfabet functional? Mai exact, Nicusor Dan a declarat ca s-au finalizat lucrarile si urmeaza procedura de receptie: „Lucrările de consolidare și renovare a Podului Mare, construit în urmă cu peste o sută de ani (în perioada 1913- 1914), au fost finalizate, iar Trustul de Clădiri Metropolitane face în prezent ultimele finisaje, astfel încât să putem demara procedura de recepție la finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp.”

  3. Vine firea si iti da investitii pt ditamai metropola.