G4Media.ro

Nicușor Dan a prezentat un sondaj în care este cotat cu 33%,…

Nicușor Dan a prezentat un sondaj în care este cotat cu 33%, iar Gabriela Firea cu 30%: „O aștept la dezbatere marți la B1TV și miercuri la Realitatea Plus, de la ora 21:00”

Nicușor Dan a prezentat, sâmbătă, un sondaj realizat de Novel Research, în care candidatul USR PLUS susținut de PNL pentru Primăria Capitalei este cotat cu 33% în intenția de vot a bucureștenilor, în timp ce Gabriela Firea este cotată cu 30,5%, iar Traian Băsescu cu 9%. Marja de eroare a sondajului este de 3,4%.

Nicușor Dan a transmis că o așteaptă la dezbatere pe Gabriela Firea marți, la ora 21:00, la B1TV, și miercuri, la aceeași oră, la Realitatea Plus.

  • ”Este un sondaj telefonic, făcut în 16-17 septembrie, cu 840 de bucureșteni cu marjă de eroare 3,4%, de compania Novel Research. La întrebarea ”Merită primarul în funcție un nou mandat?”, 54% au răspuns nu, 33% spun da, 11% nu răspund. La întrebarea ”Considerați strânsă competiția pentru Primăria Generală”: 69% spun că va fi o competiție strânsă. În ce privește intenția de vot: Nicușor Dan – 33%, Gabriela Firea – 30,5%, 18,5% indeciși, Traian Băsescu – 9%, alți candidați 9%. Totul depinde de prezența la vot (…) E foarte important ca dezbaterea între candidați să aibă loc. Sunt candidatul care a venit cu proiecte și soluții. Am primit în schimb șir de acuze și minciuni care să ascundă bilanțul corect al mandatului. Aștept în continuare dezbatere. Consider că refuzul la o dezbatere înseamnă fuga de răspundere în fața bucureștenilor”, a declarat Nicușor Dan în timpul conferinței de presă de sâmbătă dimineață.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

45 comentarii

  1. Dacă mucusor are 33% în sondajul făcut de el, e clar ca mai mult de 25% nu are, îl bate Firea de îl asculta cu urechea!

    • sau s-ar putea ca sarma-n-cur sa aiba 27% si nicusor 36%.
      ca asa imi spune marja de eroare.
      daca castiga sarma-n-cur va fi excelent.Apa calda la TV ,spitale la TV,transport la TV si drumuri tot la TV.
      iar prostii care au votat-o vor continua sa traiasca in zoaiele si cloaca poluata numita „satelit de voluntari”,impreuna ca ceilalti care nu au votat deloc si vor comenta ca ce rau e domle in haznaua asta de oras.si unii si altii merita exact ce sunt!

    • Simpla abordare de tip ” hai sa il poreclim ne Nicusor mucusor, hehe ce amuzant ” arata nivelul la care electoratul pro-Firea se raporteaza la alegeri si implicit viitorul orasului.

    • @pipi,
      Ai uitat sa tragi apa dupa tine ! :))

    • @mircea, intr-adevar, „mucusor” e nasol, dar alea cu fierea sau sarma (cum o face postacul de mai sus pe Firea) denota inteligenta.
      Asta e ca aia cu „m-ie PSD” e opinie politica.
      O veti lua urat in alegeri.

    • @Master,
      pai mah bulishor cu master de spiru haret nu mai bine spui ca esti obsedat de sarma-n-cur?
      zi cinstit,de cate ori te autosatisfaci,zilnic, gandindu-te la sarma-n-cur?
      penibilule…ah,sa nu uit:
      -postac esti tu mah tristule 🙂

    • 30% firea?!?? E enorm! Așa prosti sunt bucureștenii?

  2. După obstrucţiile şi înscenările suferite de tinerii userişti în campania de la Voluntari, este imposibil doar 33 la 30!

  3. 33% in propriul sondaj? Adica ala care se face cu intrebari gen „nu-i asa ca ma votati pe mine?”
    Il face terci Firea. Mucusor nu prinde nici locul 2, il ia pana si securistul Petrov.

    • Vai de pwla lui, dacă pe sondajul lui, cu două partide mari în spate, dintre care unul aflat la guvernare și celalalt susținut de homosexuali, are doar 3%, E CLARĂ TREABA!

    • Master, o spui cu satisfactie p-asta cu facutul terci pe „mucusor”? Nu de alta dar chiar ma induci in eroare. Ori esti un bhou care nu vede dezastrul care e firea ori esti un bhou pesedist ori poate esti un bhou caruia ii place sa trolleze pur si simplu in lipsa de alte placeri ale vietii. Deci, de care bhou esti?

  4. Sondajele de opinie preelectorale, atunci cand datele sunt publice, fac parte din mecanismul de marketing!

    in ultimii 30 de ani nici un candidat nu a dat publicitatii vreun sondaj in care sa se arate ca el nu este castigator!

    asta nu inseamna ca echipele din campanie nu stiu care sunt cifrele..

    si ele mai stiu ceva care nu se spune, daca ultima luna de campanie a modificat trendul castigator! de regula, nu se mai schimba nimic…orice s-ar intampla…

  5. După ce au ieșit sute de mii de oameni în stradă în 2017, după 10 august e rușinos scorul pentru firea. Aici, în București ar fi trebuit îngropată gruparea interlopă PSD.

  6. PSD va lua cea mai crunta bataie la urne, din ultimii 30 de ani.
    Atat in Bucuresti cat si in teritoriu.
    Dar numai la functiile de primari si sefi de CJ.
    In rest, borfasii PSD impreuna cu naparcile lui Basescu vor umple consiliile locale.

    • Ce e regretabil e ca vor lua bătaie de naparcile cu care furau cot la cot în USL.
      Iar Usrplus care se voia marele salvator a devenit sclav pnl.
      Eu cu cine votez, nenicule?
      Cu borfasii psd.. nu..
      Cu borfasii pnl? Nu..
      Cu sclavii borfasule pnl? As fi votat cu ei inainte de aceste nefaste alegeri ale lor.. Tăcerea lor în legătură cu toate furaciunile din sănătate ale pnl îi face tainuitori, daca nu s chiar complici..
      De baselu’ nu mai zic..
      Si uite asa s au cam terminat optiunile electorale…

    • @Mihai P
      Da, ai fi votat cu ei… din părți…

    • @Mihai P
      Nu știu exact la ce furaciuni te referi dar în orice caz, ce ai vrea să facă usrplus acum, cu o săptămână înainte de alegeri , spune concret?
      Să rupă alianța, se apuce să se certe între ei?
      E ca și cum ar lăsa psd-ul să câștige…

    • Am votat cu ei la europarlamentare. Dar cu ei, nu cu Usrpluspnl.
      Acum cu Usrpluspnl nu mai sunt asa sigur.

    • Încă ceva. Parerea mea e ca usr plus ar fi avut mult mai mult de câștigat daca isi mențineau neutralitatea si nu se coborau în mocirla pas pnl. Ok, poate la alegerile astea nu luau mare lucru, dar pe termen lung aveau numai de câștigat. Ar fi fost o creștere constantă, sănătoasă. Prin compromisurile cu pnl vor lua câteva primării negociate, însă pnl îi va trage în mocirlă cu toate smecheriile pe care baronii pnl le fac si le vor face. Pe termen lung imaginea usr plus va avea de suferit.
      Cum să mai tipe acum usr plus ca pnl face combinația X sau Y când sunt aliați? Doar nu s prosti să își taie craca singuri..
      Aici mai intervin si mici probleme de selecție, Cum e baietasul ala de la constanța, avocatul cu handicap căruia mămica i a luat apartament social, Nicușor, care, să fim sinceri, nu are anvergura necesară să fie primar în București.. ( nu ma înțelegeți greșit, nici Firea nu e mare brânză si a fost impusă acolo de psd, ca in afara de a citi prompterul nu avea mare calificare).
      Asa cum am zis.. toti o apa si un pământ.. pacat ca încet încet protestele noastre încep să aibă un Gust amar.. am inceput sa ma simt din ce in ce mai mult mințit și manipulat pt mărirea unui al 3 lea partid care încet încet incepe sa deprindă metehnele celor vechi…

  7. Muuuuuultaaaa MUIEPSD!
    MUIEFIREA adanc in stomsc!
    Muie vesnica pistacilor #ciumeirosii 🙂 )))) Cautati-va de lucru ca va decapiteaza peste doua saptamani „mucusor”.

  8. Un lucru e cert . Nu ai motive sa votezi reprezentanti ai partidelor mici in alegeri , practic votezi degeaba .

    • Cine ți-a zis?! Că văd că nu cunoști și explicația…..

    • Da pentru că este un singur tur. Pot vota consilierii partidului și pe Nicușor Dan, asta dacă nu o vor pe Firea încă 4 ani.

    • Te înșeli. 🙂

    • Un scor foarte strâns. N-ar fi fost așa dacă n-ar fi intrat în horă și Băsescu. Acum responsabilitatea e în ștampilele celor care încă se gândesc să-l voteze pe acesta, deși e clar că nu are șanse. De voi depinde ca PSD să rămână la Primărie și să iasă întărit din asta, cum a arătat Pantazi, sau să plece.

  9. E clar ca nu avem șanse mari de modernizare.

    Acum vreo 3 ore eram in piața Obor si vorbeam cu o echipă de la USR, care imi spunea importanța prezentării la vot, etc. La care menționează că Firea trebuie sa plece…in acel moment au sărit pe ei vreo 3 pensionari, care la randul lor justificau continuarea mandatului….

    Oamenii noi intrați in politica nu mai pot găsi limbă comună cu vechiul electorat, iar tinerii școliți( care au mai rămas nu prea mai sunt interesați de oferta. Efectiv te apuca greața daca ai curiozitatea sa cauți in cv-urile politicienilor noștri.

    Caracterul omului se formeaza in generații si se transmite genetic. Este precum plantarea unui copac care nu ne va fi de folos noua, ci generațiilor viitoare.
    Totul pornește și se încheie cu educatia.
    Eu cred ca mottoul Min.Inv trebuie să fie acesta, altfel nu schimbam nimic pe termen lung.

    „If your plan is for one year plant rice.
    If your plan is for ten years plant trees.
    If your plan is for one hundred years educate children”

    • Țigănia aia din Piața Obor nu e relevantă pentru toată Capitala! Ce-ai cautat acolo?!

    • Ok,nu e e relevantă. Dar cum iti explici ca Firea are 30%? Asta trebuie sa ne dea de gandit, nouă, ăstora care locuim in acest oraș cu o nevoie urgenta de modernizare in infrastructura si nu numai.

      P.s. in obor găsesc cele mai neaoșe fructe/legume!

  10. Daca castiga acest netot trebuie sa plecam toti din Bucuresti. Un spagar ordinar care da in judecata pe toti pentru a obtine donatii.

    Plicusor, de ce nu spui ca vrei sa tai subventia la caldura si sa ingustezi trotuarele?!

  11. Ca bucurestean prin ”adoptie” de peste 30 de ani sunt ingrozit!
    Dupa atata coruptie, infractionalitate, nepotism, incompetenta, poluare, haos in trafic, lipsa de apa calda si sifonarea banilor publici prin firme infiintate ilegal Firea are 30% ???????
    Dumnezeule mare, Ceausescu n-a murit, Ceausescu e in Bucuresti.

  12. Bichonul viseaza frumos

  13. Trista soarta are Bucurestiul asta. Dupa Lis, Oprescu, Ciorbea si alte araturi acum alegeti intre o tuta si un mutalau.

  14. Ar fi interesant un sondaj neutru de opinie care să măsoare credibilitatea sondajelor!

  15. Să-i spună cineva lui Barna ca pisica și cățelul n-au unghii, ci ghiare!

  16. Tare imi e ca daca in propriul sondaj are doar cu trei la suta peste Tuta, rămâne mahalagioaica inca un mandat

  17. Vă dezmebrează Firea, băi nene, cu tot cu alianțele voastre de conjunctură căutați alt candidat ptr alegerile de peste 4 ani, hai pa.

    • Fa-ti valiza ca SIGUR CASTIGA ND.
      Dupa cum e scris mai sus, in maxim 2 saptamani sunteti decapitati.

  18. S-a incins lupta de clasa intre fanii japitei din Voluntari si plicusoristi. 😂 Observ cu amuzament ca plicusorii au devenit mai nervosi si nu inteleg de ce, cica Plicusor are un oarecare avans fata de Duoamna.

  19. Fratele Rareș (cunoscut sub denumirea de batistă!!)propovaduia săptămâna trecută 6% peste Gabi Firea iar acum Mucusor sau Plicusor, îl contrazice???Nu se face asa ceva între frați!!!Sau nu stiu care este cel mare și care este cel mic deci,cine de cine asculta????Altfel spus:pnl de usr+sau usr+ de pnl????Gabriela FII REA!!!!asa te-a sfatuit Violeta Bau sau antiliftiera!!!

  20. !🙃

    vorbiti de necesitatea omului nou, care nu are decat interese publice si promoveaza in viata sa personala si publica virtutea ?

    dar de capital, de nevoia de a obtine comenzi pentru firma, despre structura de relatii, despre administratie, despre caietele de sarcini, nimic, nimic?

    sa mai spuna cineva ca spiritul comunist a murit!

  21. la doar 9% nu merg la vot, ca nu avem sanse. barosane te-ai lasat pe tanjeala. fa ceva memorabil

  22. !Supapa

    nu-mi plac jignirile! asta ilustreaza standarde scazute ale demnitatii!

    pe de alta parte, cred ca gresiti…fiecare dintre candidati are in spate un grup de interese ( oameni de afaceri, politicieni, mass-media, posibile ong-uri plus interesele private ale celor din administratie…) si in acest cadru, batalia este, de fapt, intre interesele unora si interesele altora!

    or aici ar trebui vazut ce si cum, adica in ce masura proiectele publice justifica nevoile publice sau mai degraba nevoi private!

    ca atare, ar trebui ales acel candidat care va promova transparenta…adica sa nu aiba interese in situatie sau sa fie controlat prin cine stie ce…sa fie santajat..

    nu am interese in situatie, nu traiesc in Capitala, simtul meu imi spune ca dintre cei doi totusi Nicusor Dan pare a fi mai aproape de acest deziderat al deontologiei profesionale a unui primar…sa promoveze transparenta…

  23. Deontologia profesionala a unui primar????Ce pompos!!!Si zici ca este transparent Mucusor???Eu zic ca este livid!!!Stii cumva cati bolnavi de cancer au fost primiți de Plicusor pentru a fi ajutați să își ia medicamentele sau pentru a-și face procedurile în țară (Nu afară!!!)???Stii pe cineva care a apelat la Plicusor pentru că dna,Anaf și alte instituții de forță i-au hărțuit și s-au chinuit zeci de ani sa castige nevinovăția în instanță???Sunt multe alte întrebări dar,nu are rost sa ti le scriu pentru că tu stii doar ca transparentul Plicusor l-a ajutat pe „amaratul”de Mitrache care si-a facut casa și restaurantul pe numele altei persoane într-o zonă destinată locuitorilor capitalei!!!Are sens sa mai comentăm????