G4Media.ro

Nicușor Dan: 20 de polițiști locali vor patrula împreună cu reprezentanții Gărzii…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Nicușor Dan: 20 de polițiști locali vor patrula împreună cu reprezentanții Gărzii de Mediu pentru a sancționa problemele de mediu din București

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a discutat marți cu șeful Poliției Locale Municipale despre detașarea a 20 de polițiști locali, care să patruleze împreună cu reprezentanții Gărzii de Mediu pentru a sancționa problemele de mediu din București.

„E una dintre modalitățile prin care creștem presiunea pentru respectarea legislației de mediu”, a scris Nicușor Dan, marți seara, pe contul de Facebook.

Dan i-a cerut, totodată, șefului Poliției Locale reducerea numărului de polițiști locali care asigură paza Primăriei Capitalei, de la 27 la 10 persoane, inclusiv retragerea polițiștilor locali care asigurau paza la ușa biroului primarului.

 • „În total erau cinci persoane, zilnic, repartizate pentru paza primarului. Spre deosebire de ex-primarul Firea, eu nu simt nevoia de atât de multă pază și protecție, chiar mi se pare exagerată. Cu siguranță, Poliția Locală are lucruri mai importante de făcut decât să păzească biroul primarului. Primăria nu e o fortăreață, ci o instituție în serviciul cetățenilor”, a adăugat Nicușor Dan.

Anterior, Primăria Capitalei a precizat, într-un comunicat de presă, că cei 20 de polițiști locali vor începe „foarte curând” să participe la acțiuni din teren, în patrule mixte cu personalul Gărzii de Mediu, pentru a depista și sancționa încălcarea legislației din acest domeniu. „Această contribuție a administrației locale bucureștene la activitățile Gărzii de Mediu a fost agreată la întâlnirea pe care primarul Nicușor Dan a avut-o cu ministrul Mediului, în urmă cu două săptămâni”, a transmis Primăria.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Cu cântec, înainte marş!

 2. Aveți ce ați votat. Ghinion.

 3. Le rezolvase pe toate! A făcut și auditul, a tăiat și sporurile nesimțite, are și viceprimari, i-a dat afara pe aia de spunea ca sunt corupți și incompetenți, a rezolvat și cu radetul; mai rămăsese sa își pună pe Facebook asta… și toate pozele cu prietenul lui 😉 asta e marea realizare după o luna, ca nu mai are paznici la usa și pozele cu Mandolină

 4. G4media!
  De ce prezinți știri incomplete?
  Cei 20, sunt din cei 27 care desfășurau serviciul in incinta pmb.
  Au ramas doar 7.
  De ce nu menționați că pe vremea fierei, 5 erau la ușa sârmei.
  N. Dan ia vidanjat de acolo să își facă treaba in teren.

 5. Plicușoare lasă bă vrăjeala tu bagă apă caldă și căldură că murim înghețați în case de frig nu de covrig

 6. Nicusor Dan=Viorel Lis

 7. da-ne căldură și apă caldă. nu am căldură de cand a venit vremea rece & locuiesc în centrul orașului. du-te pe la radet vezi ce tot prelungesc aia zilnic termenul dd execuție… ziceai ca faceti echipe care vor acționa rapid pe avarii. din 17 nov zilnic ne amagesc ca termina ba la 12.00, la20.00, la24.00….

 8. Mă bucur pentru voi, dragi bucureșteni, dar mă voi bucura și mai mult pentru majoritatea indigenilor din colonia Romanica, când Gaulei_erul alogen klauSS va avea toată puterea, multora le va ieși pe nas bunăstarea.