G4Media.ro

Nicușor Dan: 13 spitale din București vor avea stații de epurare /…

sursa foto: Pexels

Nicușor Dan: 13 spitale din București vor avea stații de epurare / Apele evacuate acum din aceste spitale intră direct în rețeaua de canalizare

13 spitale din București vor avea stații de epurare, anunță primarul general Nicusor Dan, citat de Agenția de presă Rador.

Este vorba despre spitalele Prof. Dr.Th.Burghele, Dr.I.Cantacuzino, Dr.Carol Davila, Colentina, Colțea, Dr. Victor Gomoiu, Nicolae Malaxa, Prof. Dr. Alexandru Obregia, Prof. Dr. Panait Sârbu, Sf. Luca, Sf. Ștefan, Dr. Ion Stoia și Prof. Dan Theodorescu.

Edilul spune că în momentul de faţă, aceste unităţi medicale nu au staţii de epurare, iar apele uzate sunt evacuate în reţeaua de canalizare a Bucureştiului.

„Amplasarea stațiilor va contribui la protejarea sănătății oamenilor, la ameliorarea calității mediului și la diminuarea surselor de poluare. Proiectul pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți studiilor de fezabilitate realizării stațiilor de epurare a 13 spitale a fost adoptat în ultima ședință a Consiliului General al Municipiului București”, a  transmis primarul general.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

 1. 1)Semiautistul de Lindicușor se îngrijorează și el de ceva.
  2)E un frigălău în casă de crăpi.Apa caldă e aproape rece.Transportul în comun din ce în ce mai deplorabil.Si G4media se chinuie să-l promoveze pe handicapat.

  • Mai linge-o pe Firea puțin, curvă PSDistă. Firea își făcea selfie cu caloriferul electric în birou, ca să arate că și ea stă în frig, deși n-a făcut nimic să remedieze situația.

 2. Firea de ce nu s-a ocupat de asta?

  • @Eugen, din cate am inteles eu este propunerea lui Nicusor care a fost votata in consiliul general. Mai mult in spatele proiectului se afla munca lui Horia Tomescu.

   Dar pentru ca tocmai ai zis ca Firea s-a ocupat de asta, poti da amanunte? Chiar m-ar interesa. Eu nu am gasit nimic legat de acest lucru.

 3. Si eu care ma asteptam sa le demoleze asa cum a facut predecesorul lui, „doctor” oprescu.
  Felicitari, Nicusor Dan !