G4Media.ro

Nicolae Ştefănuţă, întrebat dacă ar susţine căsătoriile între persoanele de acelaşi sex:…

sursa foto: Facebook/ Nicu Ștefănuță

Nicolae Ştefănuţă, întrebat dacă ar susţine căsătoriile între persoanele de acelaşi sex: Da! Mie îmi scriu părinţi care mă întreabă ”Ce să fac cu băiatul meu care iubeşte un alt băiat – să-l bat, să-l trimit de acasă?” – VIDEO

Europarlamentarul Nicolae Ştefănuţă, care va candida pentru un nou mandat din postura de independent, susţine căsătoriile între persoanele de acelaşi sex. ”Nu e vorba de sex, sexul e ultimul aspect important aici. E vorba de drepturi”, a spus Ştefănuţă, la Prima TV, transmite News.ro.

Eurodeputatul Nicolae Ştefănuţă a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă susţine căsătoria persoanelor de acelaşi sex.

”Da, pentru că este o chestiune de legalitate, de drept. Nu urâţi ceea ce nu înţelegeţi! Este vorba de copiii voştri. Îmi scriu părinţi: ”Nicu, ştiu că tu vorbeşti de subiectele acestea. Ce să fac cu băiatul meu care mi-a zis că iubeşte pe altul? Să-l bat? Să-l trimit de acasă?”. Nu, să-l iubeşti, este copilul tău. Eu am o fată de patru ani, eu nu pot să-mi imaginez o situaţie în care să nu o mai iubesc, efectiv nu pot”, a spus Ştefănuţă.

Publicitate electorală

Europarlamentarul susţine că legalizarea relaţiilor între persoane de acelaşi sex e o chestiune de drepturi, nu de sex.

”Mai mult de atât, este o chestiune şi de drepturi, că toată lumea se gândeşte că e vorba de sex. Nu e vorba de sex, sexul e ultimul aspect important aici. E vorba de drepturi. Îmi scriau oameni în pandemie: ”Eu nu pot să-mi văd partenerul în spital la ATI pentru că eu în ochii statului român nu exist. Nu sunt nimic. Iubitul meu, persoana cea mai importantă din lume, moare, şi eu nu pot să-l văd. Moare, şi eu nu pot să-i moştenesc proprietatea în România. Despre asta e vorba. Şi într-o viaţă de familie nu e vorba numai de sex, e vorba de proprietăţi, de plătit taxe”, a conchis europarlamentarul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...