G4Media.ro

Nicolae Ciucă, despre o candidatură a lui Iulian Dumitrescu la Consiliul Județean…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicolae Ciucă, despre o candidatură a lui Iulian Dumitrescu la Consiliul Județean Prahova: Este o strategie de partid pe care daţi-mi voie să o gestionez aşa cum consider eu că este cel mai bine

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi despre o candidatură a lui Iulian Dumitrescu la Prahova, că este o strategie de partid pe care o gestionează aşa cum consideră el că este cel mai bine şi a precizat că nu este vorba de o singură propunere de candidatură în persoana lui Iulian Dumitrescu, transmite News.ro.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat la Parlament despre situaţia de la PNL Prahova, unde Iulian Dumitrescu, anchetat într-un dosar penale, doreşte să candideze pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean. ”Este o strategie de partid pe care daţi-mi voie să o gestionez aşa cum consider eu că este cel mai bine”, a spus Ciucă. Întrebat dacă există şi alte nume luate în calcul de PNL pentru această candidatură, sau Iulian Dumitrescu este singura propunere, preşedintele PNL a răspuns: ”Nu există o singură variantă, în orice situaţie există mai multe variante”.

Iulian Dumitrescu, fost preşedinte al PNL Prahova şi fost prim-vicepreşedinte al PNL, este anchetat penal, fiind suspectat că, ajutat de cumnatul său, Daniel Lambrea, ar fi pretins, în perioada noiembrie-decembrie 2022, unui om de afaceri achiziţionarea în schimbul sumei de 47.500.000 lei a părţilor sociale deţinute de Daniel Lambrea la o societate comercială, valoare supraevaluată faţă de valoarea reală a acestora, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor de serviciu ca preşedinte de Consiliu Judeţean (CJ) Prahova şi ar fi primit, până în 4 decembrie 2023, cu ajutorul celor 2 complici, suma totală de 16.210.000 lei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. cu siguranta va fi ales, pentur ca se stie ca e un PNL ist cu lamborghini, cinstit si sarac

  2. deci ala fura pe banii nostri si pe stategia partidului.noi doar cotizam

  3. Sigur că da, am constatat ce gestionar bun e!

  4. „Este o strategie de partid să avem cât mai multe persoane cu condamnări și dosare penale pe funcții de conducere. Nu am găsit destui condamați așa că v-a trebui să ne mulțumim cu persoane cercetate penal.”

  5. Ce frazare! Omul ăsta nu a făcut ca PM, președinte PNL, nimic altceva decât să-și bată călcâiele, să ducă mâna la chipiu și să strige: Să trăiți tovarășe Comandant Suprem! Atât. Din păcate.

  6. Iulian Dumitrescu este tot ce are mai rău PNL în materie de candidați …. Tine de el în continuare, domn Ciucă, măcar să știi de le o să ai viteza pe topogan !

  7. Ăsta gestionează…ăăăăăă…. cum îi spune…ăăăăăăăăă…. Sfinxul de la Cotroceni. Era să uit. Ăăăăăăă.