G4Media.ro

Nicki Minaj a fost arestată pe un aeroportul din Amsterdam / E…

Sursa foto: Facebook / Nicki Minaj

Nicki Minaj a fost arestată pe un aeroportul din Amsterdam / E suspectată de posesie de droguri uşoare / ”Acesta este Amsterdam, apropo, unde iarba este legală”

Cântăreaţa americană Nicki Minaj a fost arestată pe un aeroport din Olanda cu câteva ore înainte de a susţine un concert la Co-op Live din Manchester, relatează News.ro, care citează skynews.com.

Ea a fost reţinută pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, fiind suspectată de posesie de droguri uşoare.

Minaj a postat o serie de mesaje pe site-ul de socializare X – inclusiv un mesaj în care a scris „au spus că au găsit iarbă”.
De asemenea, ea a afirmat că „mi-au luat bagajele fără consimţământ” şi că „încearcă să mă ţină departe de MANCHESTER”.

Mesajele au inclus şi unul în care a scris: „Acesta este Amsterdam, apropo, unde iarba este legală”.
De asemenea, vedeta a filmat ceea ce părea a fi un funcţionar de la aeroport care îi cerea să îi fie verificate bagajele.

Minaj a scris ulterior: „Este un zbor de 45 de minute până la o oră. Aşa că probabil că încearcă să tragă de timp de aproximativ 4 ore”.

Şi a adăugat: „Acum mi-au spus că trebuie să merg undeva la 5 minute pentru a da o declaraţie despre securitatea mea la secţia de poliţie”.

Întrebat despre Minaj, Robert van Kapel, un purtător de cuvânt al Royal Netherlands Marechaussee, a declarat pentru reţeaua parteneră a Sky News, NBC News: „Putem confirma că am arestat o femeie americană în vârstă de 41 de ani pe aeroportul Schiphol din cauza posesiei de droguri uşoare”.

Nu este clar dacă spectacolul lui Minaj la Co-op Live a fost afectat.

O postare pe contul X al locaţiei a spus la scurt timp după ora 17.15: „Vă rugăm să reţineţi că uşile de intrare generală şi premium pentru spectacolul din această seară al lui Nicki Minaj se vor deschide acum la ora 19:00”.

Arena Co-op Live din Manchester – cel mai mare loc de divertisment acoperit din Marea Britanie – a fost în sfârşit deschisă la începutul acestei luni, după ce a fost afectată de o serie de probleme.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...