G4Media.ro

Nemira a anunţat epuizarea primului tiraj de 15.000 exemplare din volumul „Rezervă”,…

sursa foto: editura

Nemira a anunţat epuizarea primului tiraj de 15.000 exemplare din volumul „Rezervă”, scris de prinţul Harry / Editura va tipări al doilea tiraj în regim de urgență

După ce a epuizat întreg tirajul de 15.000 exemplare din mult discutatul volum de memorii „Rezervă”, scris de prinţul Harry, editua Nemira a anunțat că pentru a onora multitudinea de cereri pentru această carte urmează să tipărească un al doilea tiraj, în regim de urgență.

„Rezervă”, volumul de memorii al prinţului Harry, duce de Sussex, a fost publicat internaţional pe 10 ianuarie 2023 în 16 limbi.

Înainte de lansare, cartea a înregistrat 2.000 de precomenzi, iar în ziua lansării s-au vândut peste 3.000 de exemplare în librării şi online, atât în format hardcover cât şi în format digital, relatează news.ro

Cartea este disponibilă în librăriile din toată ţara în limita stocului disponibil, precum şi pe audiotribe.ro în format audiobook (în lectura actorului Alexandru Unguru ) şi ebook.

„Rezervă” îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieţi, doi prinţi care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmăreşte cuprinsă de tristeţe – şi de teamă. După ce Diana, prinţesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea şi în sufletul lor – şi cum avea să fie viaţa lor mai departe. Această carte spune povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.

Pentru prima oară, prinţul Harry îşi relatează viaţa cu onestitate. Carte‑eveniment este plină de mărturisiri, dezvăluiri şi lecţii de viaţă cu greu învăţate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferinţa.

„Rezervă” a apărut în engleză la Transworld, imprint al Penguin Random House UK, pentru Marea Britanie, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă, India şi Africa de Sud, iar pentru Canada, la Random House Canada.

Cartea este publicată în alte 15 limbi: română – Nemira, spaniolă – Plaza & Janés/Penguin Random House Grupo Editorial, germană – Penguin Verlag/Penguin Random House VerlagsgruppeGmbH, portugheză (Brazilia) – Objetiva/Grupo Companhia das Letras, portugheză (Portugalia) Objectiva/Penguin Random House Grupo Editorial, chineză simplificată – Penguin Random House China, daneză – Politikens Forlag, olandeză – Hollands Diep, imprint Overamstel, finlandeză – Otava Publishing Company Ltd., franceză – Éditions Fayard, greacă – Pedio Books, MAGHIARĂ – Corvina Books, italiană – Mondadori, poloneză – Wydawnictwo Marginesy şi suedeză – Bonniers Förlag.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. Un fel de „Viorica Dancila – partea ei de adevar”. La fel de epuizata.

 2. Poate ii dati si premiul nobel pentru literatura
  Cum sa citesti asa ceva ?
  Dupa care te lauzi ca ai citit o carte

  • Iti dai seama ca nu barbatii au epuizat stocurile…aceleasi personaje care se lauda cu literatura citita si se refera la Saga Twilight.

 3. Dovada că nu doar știrbii, inculții și cei cu doo clase fug după senzațional ci și ce-i citiți. Are balta pește…

 4. nu cunoasteti piata de carte si notiunea de retur omniprezenta in ea. ei nu au vandut 15k exemplare, ei doar le-au plasat revanzatorilor si se pot trezi oricand cu o parte din ele inapoi :))

 5. Succesul unor astfel de mizerii (si) la oameni cu mari pretentii de intelectuali fini are resorturi psihologice adanci, mult mai adanci decat simpla curiozitate, voyeurism etc.
  Nu ei, cititorii, sunt de condamnat – desi un boicot colectiv ar insemna ceva… De condamnat este cinismul celor care stiu aprioric pe de o parte cat rau fac astfel de „opere”, iar pe de alta parte ca succesul lor este garantat… si aleg totusi succesul (financiar). Autorul este unul dintre acesti cinici. Un gunoi.

 6. Era culmea dacă românul, priceput la toate, nu își dădea cu părerea și despre literatura…majoritatea nu citiți nici măcar o carte pe an, dar credeți că dețineți adevărul absolut despre orice. Vă înghesuiți la Romina VTM si ovaționați Teambuilding, grandiosul film românesc, dar judecați cartea scrisă de un om cu o educație și o cultură peste 99% dintre voi. Lăsați oamenii să citească ce vor. Nu înseamnă că dacă cumperi cartea si o citesti, automat ești o oaie care se ia după turmă. Lumea vrea să afle și o alta latură a poveștii, pentru că, ce să vezi, fiecare poveste are mai multe laturi. Probabil că acest concept pare un non-sens pentru voi, cei care în indolența voastră, vă bateți în piept că știți adevărul absolut despre orice (de la pandemie, la război, acum și regalitate și monarhie). Marș!

  • Publicul țintă e reprezentat de corporatistele nemăritate de 35+ care visează că vor deveni și ele prințese.

  • @Gogu: curios dar pe G4media sunteti doar barbati peste 40 in prag de divort care comentati despre printul Harry si Meghan, nu femei corporatiste peste 35 :)))

 7. Mare gradina are Dumnezeu pe planeta…

 8. nu m-as mira, sa iasa la iveala, ca acea ‘carte’ se vinde cel mai bine in romanika.

 9. Cea mai scumpa hârtie igienică

 10. corect
  Linsajul mediatic si amenintarile la care au fost supusi Harry si Meghan au depasit orice limite ale ticalosiei
  E foarte bine ca oamenii afla si cealalta parte a povestii

 11. Recomand citirea cartii într-o limba de circulație internationala. Nemira face traducerile cu google translate si oameni necalificați

 12. Hartia igienica se vinde ca painea calda Mai ales semnata de un print bastard