G4Media.ro

Nelu Tătaru: Între 7 şi 21 de zile vor fi operaţionalizate încă…

Nelu Tătaru: Între 7 şi 21 de zile vor fi operaţionalizate încă 280 de paturi de terapie intensivă

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că în următoarea perioadă, respectiv între 7 şi 21 de zile, vor fi operaţionalizate încă 280 de paturi de terapie intensivă.

„În ultimele 3 zile am făcut o evaluare la nivel naţional şi în Bucureşti a situaţiei evoluţiei pandemiei şi am căutat suplimentarea paturilor de terapie intensivă la nivel naţional şi în Bucureşti. Astăzi am introdus în ordinul 555/2020 încă 24 de unităţi medicale, de spitale, în totalitate sau doar cu o parte de ATI, urmând ca în 7 până la 21 de zile să operaţionalizăm 280 de paturi de terapie intensivă „, a declarat Nelu Tătaru, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern.

Ministrul Sănătăţii a adăugat că, după evaluarea fiecărui spaţiu în parte „de echipele de la Inspecţia Sanitară de Stat, ISU şi cele de la ANMDR”, se va face şi o evaluare a necesarului de dotare şi de personal pentru operaţionalizarea celor 280 de paturi ATI într-o perioadă cuprinsă între 7 şi 21 de zile.

„În ultimele 3 zile am făcut o evaluare la nivel naţional şi în Bucureşti a situaţiei evoluţiei pandemiei şi am căutat suplimentarea paturilor de terapie intensivă la nivel naţional şi în Bucureşti. Astăzi am introdus în ordinul 555/2020 încă 24 de unităţi medicale, de spitale, în totalitate sau doar cu o parte de ATI, urmând ca în 7 până la 21 de zile să operaţionalizăm 280 de paturi de terapie intensivă „, a declarat Nelu Tătaru, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, conform Agerpres.

Ministrul Sănătăţii a adăugat că, după evaluarea fiecărui spaţiu în parte „de echipele de la Inspecţia Sanitară de Stat, ISU şi cele de la ANMDR”, se va face şi o evaluare a necesarului de dotare şi de personal pentru operaţionalizarea celor 280 de paturi ATI într-o perioadă cuprinsă între 7 şi 21 de zile.

Foto: gov.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Doamne ce estimare stuida. Cum adica intre 7 si 21 de zile? De ce nu intre 14 si 21? Fi fost mai credibil. Sau poate in maxim 30 zile. Suntem in RO si nimic nu se incadreaza in estimari cand vine vorba despre stat.

  Estimarea asta ne arata gradul de incompetenta a lui tataru si lipsa de logica, rationament si notiuni de management elementar

  • Păi da, trolli mafiei PRO-USL-PSD lipsiți de ”rationament si notiuni de management elementar” trudesc din greu să vândă povestea ”tătaru e rău”, în schimb rafilații securiști sunt ”competenți”.

 2. Forța Tătaru, au dublat paturile de ati, se vede ca se lucrează cu cap

 3. Încă mai ești ministru al sănătății? După toate gafele făcute după ce ai pierdut lupta împotriva pandemiei , după tragedia de la Piatra Neamț tu nu ti-ai dat demisia ? Urgent să îți depui mandatul .

  • da, da, se încălzesc pe margine beuranii securiști de la mafia PRO-USL-PSD care au câștigat toate ”luptele” din ultimii 30 de ani.

 4. Ascultati mah de bad@,daca toti ceilalti au pus oamenii nepotriviti in functii publice e ok sa faca si astia de acum la fel. Daca cineva isi permite sa critice prestatia penibila a guvernului e bolsevic si securist. De fapt cei care vor sa conduca fara opozitie si fara critici se incadreaza in definitia de bolsevic. Si sa nu uite postacul pnl-ist ca au fost de treu ori la guvernare ,Cdr,Da si Usl.

 5. Cum va permiteti sa criticati,cand omul se ocupa de mobilier. A promis paturi si aduce,nu are personal,nu se testeaza ,nu se fac anchete epidemiologice dar e ok. Acum se mai coafeaza putin situatia,dupa 6 decembrie vom afla realitatea sumbra pentru care bineinteles e de vina Ceausescu,Iliescu si populatia.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.