G4Media.ro

Nelu Ciobanu, fost candidat al partidului lui Victor Ponta pentru Consiliul Local…

Foto: Facebook / Nelu Ciobanu

Nelu Ciobanu, fost candidat al partidului lui Victor Ponta pentru Consiliul Local din Sectorul 5, numit secretar de stat la Ministerul Justiției

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit joi secretar de stat în Ministerul Justiției pe Nelu Ciobanu, fost procuror militar, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Nelu Ciobanu a fost procuror militar șef adjunct al Secției parchetelor militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (2014-2015) și procuror general militar al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel București (2009-2014).

În 2020, la alegerile locale, Nelu Ciobanu a fost candidat din partea partidului Pro România, fondat de Victor Ponta, pentru un post de consilier în Consiliul Local al Sectorului 5. (Foto: Facebook / Nelu Ciobanu)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

 1. Romanii să nu se mai mire de ce astfel de persoane sunt numite în funcții, asta au votat romanii.

 2. Pai e normal , românii au votat FSN, primesc hoți, care-i problema?

 3. 🤢🤢🤢

 4. Nu, românii nu au votat SUL, au votat pnl-ul crezând că promisiunile lor și a lui johannes vor fi de a scoate în totalitate psd-ul din politica, dar au fost mințiți pe față de acești ticăloși care au dus la reunirea USL-ului. Sper ca sa nu isi termine nici unii din cei ce au încălcat promisiunile mandatele lor…..pnl și johanelbsunt trădătorii de țară! Acești hoți vor sa fure tot ce se mai poate din România, inclusiv miliardele de euro promise de EU prin PNRR.
  Sa dea Dumnezeu sa iasa lumea in strada, în România e deja mai rau ca pe vremea PCR! Oamenii stau in casa in frig, in spitale si scoli la fel!
  Ei au pensii nesimtite și isi bat joc de oameni cu încă 100 de lei la pensie, exact cum promitea Ceaușescu inainte de Revoluție.

 5. Toți secretarii de stat din MJ sunt foști magisteri cu pensii de peste 20 de mii de lei pe care le cumulează cu salariul de Secretar de Stat.De aia nu vor gunoaiele sa desființeze cumulul pensiei cu salariul la stat!

 6. 😈 păi nu merităm?? 😈

 7. Motzul de la k…t, ai intrat iarasi in fibrilatii? Ai ramas blocat pe tastatura? Du-te si iti ia pastilele si baga motzul in oala de noapte.

 8. Acest monstru numit peeneelee trebuie oprit.
  El nu mai trebuie lasat sa intre in parlament.
  Voi, cei cu mintea limpeda, cascati ochii la vot.

 9. PSD-im, PNL-im, PSD-im, PSD-im, PSD-im, PSD-im și PSD-IM, vă fu..em și vă furăm de vă nenorocim.
  CORUPEM ȘI HOȚIM, pentru că a trăi în alt fel nu știm și nici nu vrem.
  Eterni suntem, nimic nu pățim, Justiția o jumulim.
  Acum se vede ce căuta potaia de Ponta la Ciolacu in vizită .