G4Media.ro

Nava „Viking Rinda” cu 166 de turişti la bord, majoritatea americani, escală…

sursa foto: Facebook / Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa România

Nava „Viking Rinda” cu 166 de turişti la bord, majoritatea americani, escală în portul Constanţa / Nava deschide sezonul de croaziere

Nava de croazieră Viking Rinda, cu pavilion Elveţia, a ajuns  la Constanța, transmite Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa România”.  Un număr de 166 de turişti se află la bordul navei, majoritatea americani, portul Constanța fiind ultimul vizitat în croaziera lor pe Dunăre, începută la Viena.

”Nava Viking Rinda, cu pavilion Elveţia, a sosit la terminalul de pasageri al Portului Constanţa, cu 166 turişti, majoritatea din Statele Unite ale Americii. Viking Rinda deschide azi sezonul de croaziere, urmând să mai revină de opt ori în Portul Constanţa în această vară”, se precizează în informarea Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa România”.

„Pentru aceşti turişti, Constanţa este ultimul port vizitat în croaziera pe Dunăre începută la Viena, o nouă serie de turişti urmând să se îmbarce pe 2 aprilie”, se mai precizează în informare.

În județul Constanța, pasagerii navei Viking Rinda pot alege un tur al oraşului şi staţiunii Mamaia, degustare de vinuri la Murfatlar sau o excursie în Delta Dunării.

Viking Rinda are 95 cabine, cu o capacitate de 190 pasageri şi un echipaj de 53 persoane. Pune la dispoziţia turiştilor terase, o bibliotecă, un teren de minigolf, restaurante, un bar din sticlă pentru a permite vederi panoramice. Nava e construită în 2013 şi are un design contemporan, se precizează în informare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...