G4Media.ro

Muntenegru e promovat ca destinație de vacanță „CoronaFree”. Premierul Dusko Markovic susține…

Muntenegru e promovat ca destinație de vacanță „CoronaFree”. Premierul Dusko Markovic susține că pandemia va fi stăvilită curând în țara sa

Premierul muntenegrean Dusko Markovic a anunțat că locuitorii micii ţări de la Marea Adriatică se pregătesc pentru redeschiderea sezonului turistic în următoarele săptămâni, relatează Agerpres.

Oficialul își promovează țara ca destinație perfectă de vacanță, unde pandemia de Coronavirus va fi în curând stăvilită.

„Muntenegru este pe cale să devină o destinaţie #CoronaFree!”, a notat duminică pe contul său de Twitter premierul muntenegrean Dusko Markovic.

Guvernul de la Podgorica a anunţat recent că intenţionează să redeschidă sezonul turistic pe 1 iulie. Se preconizează ca în principal turişti din ţările vecine precum Serbia şi Bosnia-Herţegovina să revină în Muntenegru.

Experţii au făcut propuneri pentru modul în care să fie implementate regulile de distanţare pe plaje şi în hoteluri.

Muntenegru nu a raportat în ultimele patru zile niciun nou caz de infectare cu SARS-COV-2. Până duminică în Muntenegru, ţară cu o populaţie de circa 630.000 de locuitori, se înregistrau 324 de cazuri de contaminare şi 9 decese.

Sursa Foto: muntenegru.directbooking.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.