G4Media.ro

Mouratoglu, mesaj după ce Halep a reintrat în Top 10: ”Nu am…

sursa foto: Facebook/ Simona Halep

Mouratoglu, mesaj după ce Halep a reintrat în Top 10: ”Nu am mai văzut un asemenea popor care îşi sprijină atât de puternic campioana, peste tot în lume”

Antrenorul Patrick Mouratoglu le-a mulţumit românilor care au încurajat-o pe Simona Halep la turneul de la Toronto, felicitându-i pentru faptul că îşi sprijină atât de tare campioana, informează News.ro.

”În primul rând, vreau să le mulţumesc românilor din tribune care au încurajat-o pe Simona pe parcursul unei săptămâni încheiate cu o victorie. Nu am mai văzut un asemenea popor care îşi sprijină atât de puternic campioana, peste tot în lume. În al doilea rând, vreau să le mulţumesc celor din echipă care au fost aceste zile alături de Simona. În al treilea rând, vreau să o felicit pe Simona. Ai fost un competitor incredibil toată săptămâna şi ai demonstrat încă o dată de ce ai o carieră atât de mare. Încă o dată, este o onoare pentru mine să fiu alături de tine. Este primul nostru titlu împreună şi este unul mare, cu 18 din primele 20 de jucătoare din Top WTA la start. Înseamnă mult şi ne face să ne dorim mai mult. Luni, vei reveni în Top 10, o nouă bornă”, a scris Mouratoglu, pe Facebook.

Simona Halep a câştigat, duminică seară, turneul de la Toronto şi a revenit în Top 10 WTA. Este primul titlu al româncei cu Mouratoglu antrenor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Stai sa vezi si cand pierde …

 2. Simți așa că ai o presiune între urechi iar în oglindă de vezi roșu ?

 3. Mulțumim Muratoglu ! Mulțumim Simona ! DA, România a reluat producția de campioni și culmea se înmulțesc spre groaza altora care au investit enorm în sport.
  DA, avem multe de făcut și de investit în: cercetare, în invățământ, în armată, în sănătate, în sport, în infrastructura de transport, în agricultură în …și mereu în câte ceva . Dar așa cum suntem…fără investiții..culmea ! Nu ne predăm și parcă reînviem !
  HAI ROMÂNIA !!

 4. Asta pentru ca nu multe tari au atat de multi emigranti. Doar tarile trecute recent prin razboaie devastatoare se pot compara cu Romania.

 5. pai la noi prostia este la ea acasa…ce mai vrei.halepa baga banul in buzunar si restul dau din buze..

 6. @mihai
  Buey sovieticule, bag seama că vocile lui Stelică îți bântuie și ție neuronul! :)))))

 7. Câștigăm dacă nu participa Rusia…

 8. Ești un prost!