G4Media.ro

Moșteanu USR: Vor să ne vândă această alternativă, că, vezi Doamne, nu…

Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Moșteanu USR: Vor să ne vândă această alternativă, că, vezi Doamne, nu o să aveţi de ales decât blocul democratic, altfel vin extremiştii/ Va fi o alianţă de centru dreapta

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a afirmat sâmbătă, la Şcoala Politică a Tineretului Forţa Dreptei de la Mamaia, că anul viitor forţele de dreapta vor fi împreună în bătălia cu “aşa-zisul bloc democratic”. El a precizat că guvernanţii vor să dea de înţeles românilor că anul viitor vor avea de ales între un bloc democratic şi AUR, dar a menţionat că forţele de dreapta vor da alegerea corectă românilor.
Ionuţ Moşteanu a declarat că peisajul politic arată capturat de un partid unic în ultimii 33 de ani.

“Un peisaj politic care arată prost în momentul ăsta şi arată cumva capturat de un partid unic, care de-a lungul celor 33 de ani de democraţie tânără s-a schimbat foarte puţin. A fost uşor cameleonic, când şi când s-au mai mutat de colo, colo, însă am văzut că de fapt nu au urmărit decât un singur lucru să-şi păstreze privilegiile lor, ale găştilor lor, ale familiilor lor, ale specialilor lor, neinteresându-i cât de repede se mişcă ţara asta înainte şi ce lasă pentru generaţia viitoare”, a explicat purtătorul de cuvânt al USR.

El a afirmat în faţa tinerilor din Forţa Dreaptă, că este prezent acolo pentru a transmite un mesaj de unire.

“Sunt aici pentru a transmite un mesaj de unire, un mesaj, de creare a acelui pol de dreapta de care vorbim deja de ceva vreme şi care se va întâmpla. Şi la anul vom fi împreună, umăr la umăr în bătălia cu acest aşa-zis bloc democratic, spun ei, blocul democratic şi vor să dea de înţeles românilor că la anul vor avea de ales între un bloc democratic PSD – PNL şi nişte extremişti de la AUR.

Ei bine, noi împreună o să fim acolo şi o să le dăm alegerea corectă românilor, alegerea unei construcţii politice care să făurească un viitor pentru voi, pentru copiii mei, pentru fiecare român din ţara asta, o construcţie politică care să arate că îşi doreşte o reformă şi o modernizare a ţării”, a explicat Ionuţ Moşteanu.

El a mai anunţat că forţele de dreapta vor guverna anul viitor.

“Lucrurile trebuie schimbate din interior, din guvernare şi vă dau o veste: vom guverna la anul. Nu vă speriaţi, nu vă îngrijoraţi. Văd presiuni de la televiziunile şi anumite medii înecate în banii PSD şi PNL care vor să ne vândă această alternativă, că, vezi Doamne, nu o să aveţi de ales decât blocul democratic, altfel vin extremiştii. Va fi o alianţă de dreapta, de centru dreapta: USR – Forţa Dreptei – PMP şi în jurul nostru vor veni oameni buni, oameni care vor să construiască, oameni care ştiu ce înseamnă să munceşti şi să plăteşti taxe şi aşteaptă în schimbul acestor taxe o viaţă mai bună.

Aşteaptă un spital decent în care să aibă şanse şi ei, şi bunicii şi părinţii lor atunci când intră, aşteaptă şcoli decente, cu profesori bine plătiţi. Aşteaptă şosele decente, aşteaptă servicii sociale decente, care nu sunt numai nişte învârteli în mâna unor şmecheri şi nişte primari, ci aşteaptă ca fiecare ban pe care îl plătesc taxe să se regăsească, cum spuneam, în servicii publice corecte, decente şi să nu se regăsească în buzunarele, în portbagajele buzaţilor din toată ţara”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al USR.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. „Sunt aici pentru a transmite un mesaj de unire…”

  Uniți-vă, dar tot sunteți mai puțini [în sondaje] decât PSD-PNL.

  Poate că, dincolo de binevenita unire a formațiunilor dumneavoastră, ar fi benefică găsirea mijloacelor pentru a atrage un număr mai mare de votanți. Căutați o strategie pentru asta, căci în prezent acțiunile dumneavoastră nu conduc la un astfel de rezultat.

  …Cei nemulțumiți de partidele „sistem” PSD-PNL se îndreaptă către extremiștii de la AUR. Iar PNL este mai apropiat, prin membrii săi și interesele acestora, de cleptocrație decât de democrație, prin urmare, nu vă puneți mari speranțe în colaborarea cu acest partid. Va fi o colaborare conjuncturală și cu caracter local/regional, deci minoră.

  • @ Constantin
   Mediatizarea Acțiunilor USR si Forta Dreptei este blocată de subvenția publica acordată de P$DPNL. Ce anume nu vezi, auzi, din asta cauza este.

  • @ Wright Man _ „Ce anume nu vezi…”

   Deci, ceea ce am scris, „Căutați o strategie …” este corect.

   Faceți asta din timp, pentru a avea și eventuale efecte până la alegeri, altfel, iar veți constata că „viața e greu” și „USR are mulți dușmani”.

 2. Din păcate România este destinată unei guvernări PSD-PNL, deoarece un pol de dreapta va obține maximum 20% din voturi.

 3. Orice vot dat AUR este de fapt un vot dat PSD-PNL, și asta doar matematic, fără vreo teorie a conspirației