G4Media.ro

Moscova se așteaptă la un nou atac asupra Crimeei, după ce Kievul…

Sursa foto: Captură video - Twitter / (((Tendar)))

Moscova se așteaptă la un nou atac asupra Crimeei, după ce Kievul a lovit cartierul general al flotei ruse de la Marea Neagră

Guvernatorul instalat de Moscova la Sevastopol, în Crimeea anexată, a avertizat sâmbătă asupra posibilităţii unui nou atac cu rachete ucrainene asupra oraşului, a doua zi după ce Kievul a lovit cartierul general al flotei ruse de la Marea Neagră, relatează AFP conform Agerpres.

„Atenţie, pericol de rachetă! Pericol de rachetă!”, a avertizat Mihail Razvojaev pe Telegram. „Închideţi bine ferestrele şi nu vă apropiaţi”, a adăugat el, cerându-le persoanelor aflate în maşini şi în transportul public să se pună la adăpost.

La puţin timp după aceea el a anunţat că „pericolul s-a terminat”.

Razvojaev a precizat anterior că „fragmente” de rachete au căzut în împrejurimile Sevastopolului.

Kievul a revendicat vineri o „lovitură reuşită” asupra cartierului general al flotei ruse de la Marea Neagră, în Crimeea anexată, care s-a soldat cu cel puţin un dispărut, într-un moment în care Ucraina face eforturi să mute lupta în această peninsulă strategică.

Această regiune ucraineană anexată de Moscova în 2014 şi oraşul Sevastopol, unde se află cartierul general al flotei de la Marea Neagră, se află în centrul dispozitivului militar rus pentru invadarea Ucrainei, asigurând aprovizionarea cu trupe care ocupă sudul Ucrainei şi lansând lovituri de rachetă de pe mare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Foarte bine! Sa le dea la ruşi, până cer apă!
    Sa simta frica până-n maduva oaselor, cum au simțit-o si alții, din cauza lor!

  2. Când se retrage orcia din UKR aș dori să retragă și proorocia