G4Media.ro

Modernizarea staţiilor de taxare de la Feteşti se amână. CNAIR a anulat…

Modernizarea staţiilor de taxare de la Feteşti se amână. CNAIR a anulat licitaţia pentru dublarea staţiilor de taxare

Modernizarea staţiilor de taxare de la Feteşti pe A2 Autostrada Soarelui se amână, după ce Compania de Drumuri a anulat licitaţia lansată în ianuarie pentru dublarea carosabilului de la 6 la 12 benzi în zona Agenţiei de Încasare Feteşti.

Anularea licitaţiei a fost decisă în martie fără a fi organizată o nouă procedură de achiziţie, a precizat CNAIR pentru Economedia.

„Procedura de atribuire pentru acest contract a fost anulată în data de 02.03.2021. CNAIR a publicat anterior în SEAP anunțul pentru această licitație publică în data de 01.12.2020, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 05.01.2021, ora 15:00. A existat și o extensie de timp a acestui termen, respectiv, 08.03.2021”, arată precizările Companiei de Drumuri în legătură cu situaţia licitaţiei pentru dublarea benzilor la Agenţia de Încasare Feteşti.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Astfel de trăznăi, care sunt neconstituționale, împiedicând libera circulație pe drumurile publice, mai constituie și o dublă taxare!
  Dar, pentru câțiva firfirici, nu-și pune nimeni mintea cu ele, nici măcar Avocatul Poporului!

 2. Oricum taxa de tranversare a podului este mica, circulatia pe autostrada nu se taxeaza si in timp… peste cativa ani se vor strica.
  Intretinerea si reparatia drumurilor si podurilor costa multi bani, rovinieta are pret mic.

 3. Va explix eu de ce au anulat licitatia:

  Caietul de sarcini nu a fost cu dedicatie si ar fi castigat cine nu trebuie. Este ceva normal in romanica normala, pas cu pas si educata!

  Usl traieste

 4. Eu zic așa să terminam cu taxarea asta a podurilor ilegală prin care se crează doar cozi uriașe…
  Că e dăunătoare traficului și nu se poate așa ceva
  Ca la fiecare pod s-a stea doi paznicii cu mâna întinsă să adune mărunțiș…. Mai pune 2 , 3 Lei la rovineta și ai terminat cu Țigănia asta de stație de taxare de casieri și tota gașca de angajați😞

 5. Au bani cacalau din taxe, dar daca se mai poate ciupi ceva, de ce sa nu o faca? Oricum masinile statului tot din banii nostri platesc aceasta trecere.