G4Media.ro

Mitsotakis a anunțat că are Covid: Îmbrățișările și sărutările din perioada preelectorală…

Sursa Foto: Facebook/ Kyryakos Mitostakis

Mitsotakis a anunțat că are Covid: Îmbrățișările și sărutările din perioada preelectorală sunt întotdeauna plăcute, dar uneori au un preț

Liderul Noii Democrații, Kyriakos Mitsotakis, a anunțat că are Covid-19, într-o înregistrare video postată pe conturile sale de Instagram și TikTok, transmite ekathimerini.com

„Îmbrățișările și sărutările din perioada preelectorală sunt întotdeauna plăcute, dar uneori au un preț. Astăzi am făcut un test Covid și sunt pozitiv, așa că va trebui să stau acasă câteva zile”, a spus el.

Diagnosticul a însemnat că a trebuit să amâne o excursie la Muntele Athos, pe care intenționa să o viziteze în Lunea de Rusalii.

El a spus că va continua campania pe TikTok.

Mitsotakis a făcut anunțul după o vizită la Corint. În luna mai a anului trecut, fostul prim-ministru a fost testat pozitiv pentru Covid după o călătorie la Istanbul.

Prin urmare, Mitsotakis a declarat că pentru unele zile va trebui să stea acasă. „Din păcate, nu voi putea merge la Muntele Athos, așa cum am plănuit. Nu contează, acolo va fi, să mergem cu altă ocazie”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...