G4Media.ro

„Mission: Impossible”, al optulea film din franciză, prevăzut pentru 2024, va fi…

sursa foto: Facebook/ Tom Cruise

„Mission: Impossible”, al optulea film din franciză, prevăzut pentru 2024, va fi ultimul cu Tom Cruise

Aventurile lui Ethan Hunt, super-spionul interpretat de Tom Cruise din 1996, se vor încheia odată cu „Mission: Impossible 8”. Potrivit informaţiilor revistei Variety, al optulea film din franciză, ale cărui filmări vor începe în Africa de Sud, va fi ultimul cu starul internaţional, relatează News.ro.

„Ideea este ca al şaptelea şi al optulea film să servească drept concluzie pentru personajul lui Ethan Hunt, ca un „rezultat” al seriei, aşa cum a descris o sursă apropiată proiectului”, potrivit revistei de specialitate.

Ambiţia cu aceste două filme care formează o poveste completă este să ofere cele mai nebuneşti cascadorii ale francizei în care Tom Cruise şi-a riscat viaţa de mai multe ori.

Variety a arătat şi că pandemia a făcut ca preţul celor două superproducţii să explodeze, filmate în decoruri reale prin toată lumea.

De mai multe ori amânată, „Mission Impossible 7” are un buget de 290 de milioane de dolari. Prin comparaţie, „Mission: Impossible – Fallout”, lansat în 2018, a costat 190 de milioane de dolari.

Prevăzute pentru septembrie 2022 şi iulie 2023, al şaptea şi al optulea film din franciză au fost amânate din cauza „felului în care Covid-19 continuă să bulverseze peisajul cinematografic”, a precizat acum câteva săptămâni The Hollywood Reporter.

Fanii ar trebui deci să aştepte 14 iulie 2023 pentru a descoperi „Mission Impossible 7” şi 28 iunie 2024 pentru continuarea sa. „Suntem nerăbdători să oferim spectatorilor o experienţă unică în cinema”, au indicat Paramount Pictures şi Skydance într-un comunicat.

Povestea celui de-al şaptelea film este secretă. Realizat de Christopher McQuarrie, la fel ca „Rogue Nation” şi „Fallout”, „Mission Impossible 7” îi are în distribuţie pe Hayley Atwell, Simon Pegg, Vanessa Kirby, Ving Rhames şi Rebecca Ferguson.

sursa foto: Facebook/ Tom Cruise

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ia uite, a imbatranit si ăsta ?!?…
    Era si timpul.

  2. Daca i-a iesit de 8 ori numai imposibila nu era misiunea aia.