G4Media.ro

Minor din Suceava, reținut după ce a spânzurat și decapitat un câine…

Sursa foto: Facebook Poliția Română

Minor din Suceava, reținut după ce a spânzurat și decapitat un câine / A fost prins după ce a filmat animalul mort și le-a postat online / ”A fost expertizat psihiatric, constatându-se că a săvârșit faptele cu discernământ”

Polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor Suceava au luat măsura reținerii în arest, pentru 24 de ore, față de un tânăr care a spânzurat și decapitat un câine. Tânărul respectiv nu are încă 18 ani împliniți, anunță Monitorul de Suceava.

Cazul era anchetat la poliție din luna februarie a anului trecut. Atunci, polițiștii de la Biroul Pentru Protecția Animalelor au fost sesizați prin plângere de către Asociația ”Casa lui Patrocle” cu privire la faptul că un tânăr a ucis prin cruzimi un câine pe raza comunei Horodniceni.

Atunci s-a făcut și o cercetare în teren și a mai fost găsit și un al doilea câine care avea leziuni prin tăiere în zona gâtului și a pieptului, dar care scăpase din mâna agresorului. Acest al doilea câine a fost dus într-un adăpost și salvat, dar un alt câine a fost găsit spânzurat și decapitat. Au existat și imagini în mediul online în care apăreau câinele decapitat și autorul. De altfel, de la acele imagini au început și cercetările și cazul a ieșit la iveală.

”Minorul a fost expertizat psihiatric, constatându-se că a săvârșit faptele cu discernământ”, a transmis acum Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Moldova…redusi mintal

  • Sau Nordul sălbatic, un fel de Vikingi ai României.

  • NU mai exagetati si generalizati. Ia vedeti cati dintre cei mai profesionisti bucuruesteni sunt de fapt nascuti si crescuti in Moldova. Mergeti la Iasi si vedeti ce universitati sunt acolo si ce cultura. Mergeti in Bucovina. E adevarat ca sunt si multe probleme, cel mai probabil din cauza saraciei si a consumului de alcool datorat de multe ori, direct sau indirect, saraciei. Dar aste sunt cateva exemple, comparativ cu multe multe exemple pozitive si care nu sunt mediatizate.

 2. Dacă a fost făcut la băutură…..🤢🤢🤢🤢🤢
  Așa părinți, asa copii🤮🤮🤮🤮🤮

 3. Daca te uiti mai urat la plodul atomic s-ar putea sa stai la puscarie cativa ani, dar pe plod nu o sa il atinga cu o floare…

 4. 😡😡😡

 5. mai tarziu omoara om