G4Media.ro

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu: Mă voi vaccina când îmi va veni rândul/…

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu: Mă voi vaccina când îmi va veni rândul/ Este un moment istoric. Este esențial să rămânem precauți în următoarele șase luni

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a declarat, duminică dimineață, că începutul vaccinării este ”un moment istoric”, dar este esențial ”să rămânem precauți” în următoarele 6 luni.

Voiculescu a mulțumit personalului medical și a transmis că se va vaccina atunci ”când îi va veni rândul”:

 • ”Pentru cel puțin următoarele 6 luni va trebui să rămânem precauți. Este esențial. Este un succes în sine că într-un timp atât de scurt Uniunea Europeană a reușit să încheie contracte pentru vaccinuri (…) Toate procedurile au fost pregătite, în acord cu reglementările europene. Avem toată logistica pregătită, totul este conform planului (…) Mă voi vaccina când îmi va veni rândul”, a declarat Voiculescu, duminică dimineață.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Cei cu probleme sistemice vor refuza zgomotos.
  De ce se spune ca nu ne mai facem bine?
  Totul e politică in România, oamenii au uitat sa mai construiasca.

  • Mai terminați mă cu înfierările. Problema va fi disponibilitatea vaccinului pentru populație, nu că nu vrea lumea să se vaccineze.
   La fel făceați și cu izolarea și carantina, tot înjurați lumea că nu o respectă și vă credeam până am făcut COVID și am văzut că n-am ce respecta, că mi-au dat decizia de izolare după ce s-a încheiat perioada și m-am dus la poarta DSP să mă treacă pe listuța de priorități – asta ca să pot obține medicalul.
   Dacă n-au fost ăștia în stare să emită și să trimită niște hârtii, nu-i văd capabili de vaccinare în masă, mai ales cu un vaccin care necesită păstrare în zăpadă carbonică.

  • O sticluță din aia ajunge la 5. Știi tu ce e in ea?
   Eu nu am incredere decât in medicul de familie.

  • Este important sa ne vaccinam.
   De asemenea cred ca este mult mai important sa avem informatii oficiale in legatura cu tratamente alternative precum Ivermectina. Aceste tratamente sunt importante deoarece sunt eficiente cand ai luat virusul.

 2. Într-adevăr, chiar este un moment istoric, poate chiar intergalactic, interplanetar, milenar. Peste 30 de ani, în manualele de istorie va exista un capitol separat „Începutul vaccinării contra Covid în România”, va exista o zi de sărbătoare națională Ziua vaccinării contra Covid, care ar putea înlocui cu succes ziua de 1 decembrie. Poate chiar se va modifica numărarea anilor, de la înainte și după Hristos la înainte și după vaccinarea contra Covid. Atât de istoric e momentul administrării unui vaccin.

  • E vorba despre salvarea medicilor si asistentelor de la epuizare, ca nu-i pasa nimanui de „carnea de tun”. Nu cred ca ai vrea sa ajungi intr-un spital din România cu o urgență, o hernie de disc, ceva.
   Știi care e procentul de supravieturie a celor intubati, nu?

  • Eu m-am referit doar la exprimările astea bombastice care vin din partea jurnaliștilor în principal, apoi din partea politicienilor și din partea unor medici. Orice știre legată de Covid este ori istorică, epocală, ori apocaliptică sau sinistră, de parcă toți cei care comunică pe subiect ar fi făcut cursuri de formare la România TV că numai acolo totul este istoric, dramatic, epocal, exploziv sau nu mai știu cum.

 3. In ordinea inmormantarii.

 4. Vladut mare specialist ????
  Moment istoric sau isteric???
  Ceva de secu am auzit și despre mătălută.
  Am scapat de securiștii bătranii dar ne conduc copiilor lor.
  Sau nu este așa mai dragă Userilă.

 5. credeam ca vaccinul nu e recomandat celor cu probleme de sanatae profunda, cum ar fi ce care trebuie sa cumpere samanta pentru a insamanta nevasta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.