G4Media.ro

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru: Achiziţia dozelor de vaccin antigripal pentru acest an…

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru: Achiziţia dozelor de vaccin antigripal pentru acest an se va realiza pe 9 septembrie

Achiziţia dozelor de vaccin antigripal pentru acest an se va realiza pe 9 septembrie, urmând ca, după 15 septembrie sau 1 octombrie, să înceapă şi campania de vaccinare propriu-zisă – a anunțat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, potrivit Agerpres.

„Hai să spunem 1 octombrie, ar trebui să avem şi începutul sezonului de vaccinare antigripală. Să se vaccineze persoanele cu risc, copiii, cei care lucrează în instituţii direct cu persoane, cum ar fi în învăţământ, cum ar fi în spitale. Noi discutam foarte mult în această vară de prezenţa acestui vaccin şi vaccinarea antigripală. (…) Avem în acest moment în intenţie acest lucru, urmând ca din a doua jumătate a lunii septembrie, cel mai sigur începutul lui octombrie, să avem şi aceste vaccinări”, a precizat Nelu Tătaru la Digi 24.

Legat de legea vaccinării, ministrul a spus că se așteaptă ca rezolvarea să vină din Parlament.

„După cum aţi putut vedea, sunt dezbateri destul de aprinse în Parlament şi atunci nu ne rămâne decât să aşteptăm ca această rezolvare să o vedem în Parlament. Din discuţiile mele cu Comisiile de sănătate din Cameră şi Senat este o prioritate, dar acolo avem Birouri permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor care decid aprobarea ordinii de zi (a şedinţelor de plen – n.r.)”, a comentat Tătaru.

Sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Care vaccin? Exista ceva omologat si testat sau asta este de un comision?
  Plata inainte ca la ……

  • Nu ai tu grija, Neluțu așteaptă ca mizeria de lege privind obligativitatea vaccinului (care dintre ele, nu se știe, dar cu siguranță cel câștigător la licitatie) sa fie asumată de toată Casa Poporului că mai apoi el însuși Neluțu, sa semneze distribuirea obligatorie a vaccinului dorit de …..

   In fine, sunt medici care se opun promulgării legii vaccinării concepută din anul 2017.

   https://medici-consinf.ro

  • Da, ”există ceva omologat” dar pe covidioții analfabeți care ”sunt de un comision” la mafia PRO-USL-PSD nu-i interesează. Ei luptă împotriva dictaturii medicale și a inoculării cip-urilor în creier prin intermediul vaccinului astfel încât oamenii liberi să poată fi mai ușor controlați de bill gates prin Antena 5G.

  • Antena 5G STS primește și distribuie online dozele de vaccin anti-gripal

  • ce sari asa din izmene ? e vorba de vaccinul anual antigripal , e opțional si atât!

  • Daca aveti probleme cu tehnologia 5 va recomand doua lucruri: cititi documentatia tehnica insa ma indoiesc aveti pregatirea tehnica pt a intelege ceva si doi: consultati un psiholog. Izolarea nu v-a facut bine deloc :)))

  • Buna, Marta. Macar știi că ceea ce se vinde aici este copiat?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.