G4Media.ro

Ministrul Sănătății: Am pus în consultare și pentru Ministerul Educației niște reguli,…

Ministrul Sănătății: Am pus în consultare și pentru Ministerul Educației niște reguli, dar evoluția verii ne va da măsurile în toamnă

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat în această seară “noi am pus în consultare și pentru Ministerul Educației niște reguli, dar țin să menționez că evoluția acestei veri ne va da și o serie de măsuri în toamnă”. “Noi vrem ca la 15 septembrie să se deschidă anul școlar cvasi-normal, dar există foarte multe condiții”, a susținut ministrul, într-un interviu acordat Digi 24.

Precizarea ministrului Tătaru vine după ce Ministerul Sănătății a publicat un set de recomandări extrem de stricte pentru redeschiderea școlilor, document realizat de Institutul Național de Sănătate Publică și trimis deja de aproape 3 săptămâni către DSP-urile județene.

“Pe 12 [iunie] s-au închis oficial școlile și grădinițele în condițiile în care unul dintre părinți putea sta acasă cu plata a 75% din salariu, dar nemaiputând face acest lucru am decis că trebuie deschise after school-urile și grădinițele“, a continuat Tătaru, a cărei semnătură nu se regăsește însă pe ordinul comun al ministerelor Educației, Sănătății și Muncii.

Foto: gov.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

 1. Bă, nebunilor, cum adică ore de maximum 3o minute cu pauze de maximum 20 minute si o ora din cele 4 cat stau la școală sa fie facuta in aer liber?
  Unde dreak vă credeti, vine toamna cu ploi, iarnă cu frig?
  Plus că putine scoli au curți încăpătoare, de exemplu, in Bucuresti, in ultimii 15 ani, in multe curți au apărut asa-zise săli de sport.
  Cum să desfiintati bă, nebunilor, totul: experimentele de la fizică/chimie/biologie, sala de lectură din bibliotecile școlare, cluburile si cercurile școlare?
  Copiii ăștia, împărțiți pe grupe care nu vor avea voie să interacționeze cu ceilalti in scoală , nici să schimbe grupul sau clasa tot anul scolar, ies pe poarta scolii si trebuie sa ia autobuze imputite sau microbuze(că unii fac naveta), cu nimic nu mai ajută atunci regulile voastre imbecile.
  Sunt de acord că trebuie respectate niste reguli, dar nu imbecilitatile propuse de INSP si Ministerul Sănătății.
  Bă, nebunilor, o faceti pe Abramburica o amintire plăcută. 🤮🤮🤮

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.