G4Media.ro

Ministrul Sănătăţii a anunţat că elevii cu boli cronice sub 12 ani…

Ministrul Sănătăţii a anunţat că elevii cu boli cronice sub 12 ani pot învăţa online. Pentru elevii de peste 12 ani cu boli cronice se recomandă vaccinarea/ Copiii cu imunodeficienţe, chiar dacă sunt vaccinaţi, pot continua în online

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat, miercuri, că elevii cu boli cronice sub 12 ani pot învăţa online. Pentru elevii de peste 12 ani cu boli cronice se recomandă vaccinarea. Copiii cu imunodeficienţe, chiar dacă sunt vaccinaţi, pot continua în online.

Ioana Mihăilă a explicat miercuri, într-o conferinţă de presă, în condiţii vor învăţa elevii care suferă de boli cronice.

  • “Pentru copiii de până la 12 ani sunt acceptate afecţiunile cronice dintr-o sferă mai largă pentru a trece pe învăţământ online a acestor copii. Pentru copii de peste 12 ani se recomandă ca aceşti copii care au boli cronice, care sunt la risc, să se vaccineze, dar pentru copiii care au imunodeficienţe, fie că au o boală primară, fie dobândită ca urmare a unor tratamente chiar dacă sunt vaccinaţi se permite să continue învăţământul online”, a declarat ministrul Sănătăţii.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Copiii vor primi de la școală dispozitive pentru școala on-line? Profesorii care țin orele online o vor face tot pe dispozitivele lor, la libera alegere, de la un amarat de telefon sau laptop cu mulți ani în spate la dispozitive mai performante, de care dispun putine cadre didactice?
    Să ceri fără să asiguri resursele necesare este la fel de eficient ca o frecție la un picior de lemn.