G4Media.ro

Ministrul Predoiu, despre Marius Voineag, propus șef la DNA: ”Ce aduce în…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministrul Predoiu, despre Marius Voineag, propus șef la DNA: ”Ce aduce în plus este pe partea de recuperare a prejudiciilor”

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a declarat, marți, la ieșirea din CSM, unde a fost intervievat Marius Voineag, propunerea pentru conducerea DNA, că speră ca Voineag să fie ”un lider puternic pentru un DNA puternic”:

  • ”L-am felicitat pe domnul Voineag, cum l-am felicitat ieri și pe domnul Florența. Să continuie combaterea corupției cel puțin cu aceeași intensitate ca predecesorii săi, să coaguleze energiile din DNA, să fie un lider puternic pentru un DNA puternic. DNA e o instituție de bază în sistemul judiciar. Un lucru nou cu care vine domnul Voineag este dubla investigare, și pe partea de derivat financiar al infracțiunii și de recuperare a prejudiciilor (…) astfel încât să fie însoțite de progres în ceea ce privește identificarea produsului infracțiunii din timp, chiar din cadrul anchetei și recuperarea lui, investigarea zonelor în care partea financiară este disimulată, transferată din bancă în bancă și acest lucru trebuie făcut structurat, nu aleatoriu, nu doar într-un dosar și în altul nu. Dânsul propune o abordare structurată a acestui lucru și cred că va fi un plus, un progres. Sper să reușească”, a declarat Cătălin Predoiu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Simplul act de „endorsement” din partea lui Predoiu e de natura sa ne faca suspiciosi.