G4Media.ro

Ministrul Mediului, Tanczos Barna: Câteva probleme pe liniile de apărare au fost…

Ministrul Mediului, Tanczos Barna: Câteva probleme pe liniile de apărare au fost semnalate în judeţele Vrancea şi Covasna

În videoconferința avută cu premierul Cîțu pe tema situației inundațiilor, ministrul Mediului, Tanczos Barna, a subliniat că echipele de la Apele Române sunt pregătite pentru intervenţie şi pentru colaborarea cu celelalte echipe din subordinea Ministerului de Interne. El a adăugat că în momentul de faţă nu sunt probleme pe liniile de apărare, cu excepţia unor zone din judeţele Vrancea şi Covasna, în urma inundaţiilor provocate de ploi.

„S-au tratat cu maximă responsabilitate şi seriozitate aceste avertizări, unele dintre ele sunt la nivel naţional, altele sunt locale. Echipele noastre de la Apele Române monitorizează toate liniile de apărare, nu avem în momentul de faţă probleme pe liniile de apărare, avem două sau trei situaţii în Vrancea – situaţia menţionată şi de domnul ministru Bode -, unde am avut depăşirea cotelor de inundaţii. În judeţul Covasna sunt câteva localităţi unde ne apropiem de cotele de atenţionare, urmărim evoluţia fenomenului, suntem pregătiţi la Apele Române pentru intervenţie şi pentru colaborarea cu celelalte echipe de intervenţie din subordinea Ministerului de Interne”, a informat ministrul Mediului.

Sursa Foto: Arhiva

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. „Liniile de apărare? WTF? Au intrat tancurile la apa sau ce? Ce inseamna linii de apărare? Sigur Barna este la Mediu si nu la Apărare?

  2. Apele Romane Recorder. Uitati-va pe YouTube

  3. Țanțoș? Te n gură de oagăr impuțzit

  4. Tara e sub ape si asta vorbeste de cateva probleme pe linii de parare. Pai cu ce se apara incompetentii de la apele romane? Fac coifuri de hartie ca sa nu li se adune apa in tartacutele goale?

  5. Felicitări, români! Aveţi conducătorii pe care vi i-aţi dorit.

    • Păi da, probleme de apărare că înainte aveam păduri care țineau în frîu viiturile și ne apărau de alunecările de teren!
      Acum cine sa ne mai apere?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.