G4Media.ro

Ministrul Lucian Bode anunţă că NU vor fi deschise cluburile de pe…

Ministrul Lucian Bode anunţă că NU vor fi deschise cluburile de pe litoral în minivacanţa de 1 Mai

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat că nu vor fi deschise cluburile de pe litoral în minivacanţa de 1 Mai, dar a precizat că, în funcţie de evoluţia epidemiei, Guvernul ar putea ridica gradual unele restricţii, iar într-un viitor apropiat aceste petreceri ar putea fi permise, relatează News.ro.

„În ceea ce priveşte petrecerile din cluburi, sigur că în această perioadă această activitate este restricţionată şi avem, în funcţie de indicele la mia de locuitori, ştim până la ce oră avem permisă deplasarea în noaptea de Înviere, aceste unităţi economice nu sunt deschise. Ele nu pot funcţiona. Ne dorim ca pas cu pas, în funcţie de evoluţia acestei epidemii, în funcţie de modul în care Guvernul va ridica gradual restricţiile impuse, tot gradual ne putem gândi ca într-un viitor apropiat aceste petreceri să fie permise, tot cu respectarea anumitor reguli. În acest moment nu avem o reglementare care să permită acest lucru”, a declarat Lucian Bode, duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV.

El a precizat că turiştii pot veni pe litoral în minivacanţa de 1 Mai, dar că unităţile de cazare trebuie să fie ocupate până la maximum 70% din capacitatea lor.

„Este permisă cazarea în cele 17 staţiuni de pe litoral, sunt evidenţiate în hotărârea CNSU, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară şi, foarte important, cu respectarea acelei reglementări – maxim 70% din capacitatea de cazare să fie ocupată”, a explicat ministrul de Interne.

Lucian Bode a mai declarat că este obligatoriu ca în timpul slujbelor religioase din Noaptea de Înviere să fie respectate regulile de protecţie sanitară, să existe distanţare şi să fie purtată masca.

„Indiferent de numărul celor care vor alege să meargă în Noaptea de Înviere la Sfânta Biserică, noi să avem suficiente efective de poliţie, de jandarmi astfel încât deplasarea lor să se facă în siguranţă la şi de la biserică spre casă. (…) Deplasarea este permisă la slujba religioasă, în condiţiile în care magazinele sunt închise, cluburile sunt închise, practc unde te-ai putea deplasa în Noaptea de Înviere altundeva decât la Biserică?”, a declarat Lucian Bode.

Sursa foto: Info Sud-Est

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. bode… HA HA HA HA ! ministrul CONTRASENS.

 2. S-a trezit ? L-a scuturat mașina ?

 3. Se vede un girofar,
  Se aude o sirena,
  Un Touareg face depasiri incomode,
  Pe bancheta din spate dormind este domn ministru Bode

 4. Da bisericile, sunt deschise de paste !?
  Acolo nu va fi ingramadeala ?

 5. …O escorta pentru domn’ Bode ! Sefu’…stai erect. Nu privi la dunga continua ca te hipnotizeaza.. Luci Bode pentru noi, este „haina chele” Vela doi !!!

 6. Dar bisericile lui Danel da???? Unde e egalitatea??? Ăștia când pun ministru la interne îl aleg pe cel mai tut din curtea școlii????

 7. Câțu e de acord?

 8. Nu ma duc pe litoral anul asta nici daca e totul gratis .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.