G4Media.ro

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, PSD: Uitaţi ce a însemnat un mandat…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, PSD: Uitaţi ce a însemnat un mandat ratat la Bucureşti! Un mandat cu 3,5 miliarde de euro la nivel agregat al tuturor sectoarelor, din care s-au absorbit doar un miliard de euro şi aceştia în ultima sută de metri

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, afirmă că Bucureştiul nu a accesat 2,5 miliarde de euro fonduri europene pe care le putea folosi, el spunând că administraţia Capitalei a accesat doar un miliard din cele 3,5 pe care le avea la dispoziţie. „S-au absorbit doar un miliard de euro şi aceştia în ultima sută de metri pentru că noi nu am mai ţinut cont cine este primar, am ţinut cont cine e beneficiarul, adică cetăţeanul”, a spus el, transmite News.ro.

„Vorbeam de campioni la absorbţie şi pentru doamna Firea spunea şi de Bucureşti, nu faceţi ca Bucureştiul din perspectiva aceasta! Uitaţi ce a însemnat un mandat ratat la Bucureşti! Un mandat cu 3,5 miliarde de euro la nivel agregat al tuturor sectoarelor, din care s-au absorbit doar un miliard de euro şi aceştia în ultima sută de metri pentru că noi nu am mai ţinut cont cine este primar, am ţinut cont cine e beneficiarul, adică cetăţeanul. Ar fi fost cinic din partea noastră să ne uităm doar la cine gestionează prost o administraţie şi să uităm că, de fapt, cei mai importanţi sunt oamenii. Acest lucru l-am rezolvat, l-am realizat, dar totuşi, 2,5 miliarde de euro nu s-au regăsit în performanţa Bucureştiului”, a afirmat Adrian Câciu sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD Argeş.

Acesta a mai spus, în faţa social-democraţilor argeşeni, că „2024 este un an în care se cerne grâul de neghină, se cerne performanţa de incompetenţă, se cerne adevărul de minciună. 2024 este un decont al trecutului şi sita este cetăţeanul care va face diferenţa între cine este gospodar cu adevărat şi cine a vorbit doar că este gospodar”.

Câciu este de părere că „presiunea pe oamenii performanţi este mai mare decât presiunea pe incompetenţi”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Da, mă, știm, tu ești deștept că ai fruntea lată, doar de aia!

    • Cel care s-a declarat geniu pe cind era ministru al bietelor finante e in campanie. Jalnica de altfel si la fel de „geniala” pe cit il duce mintea lui cit o aluna.

  2. Mister „Buget gresit” a inceput sa deschida gura……. El care nu stie sa numere pana la unu!!!!! Asteptam sa fie trimis la Bruxelles, sa-i invete si pe aia „meserie”!!!!

  3. Cei care absorb miliarde de la UE din 2007 încoace nu mai suportă ca Bucureștiul rămâne în urmă pentru ca pierde investiții. Eu zic să votăm cu ei

  4. Ăsta mai are tupeul să vorbească!?