G4Media.ro

Ministrul german al Finanţelor Christian Lindner, testat pozitiv covid-19 la Washington, după…

foto: Christian Lindner Facebook

Ministrul german al Finanţelor Christian Lindner, testat pozitiv covid-19 la Washington, după ce a participat la reuniuni G20 şi G7

Ministrul german al Finanţelor Christian Lindner a fost testat pozitiv covid-19, la Washington, unde se afla pentru a participa la adunările de primăvară ale Fondului Mondial Internaţional (FMI) şi Băncii Mondiale (BM), anunţă un reprezentant al ministerului, relatează News.ro, care citează AFP.

Christian Lindner a participat la oreuniune a miniştrilor Fnanţelor şi guvernatorilor băncilor centrale din statele mebre G20 şi la o reuniune a G7 înante de a fi testat pozitiv covid-19, precizează oficialul citat. Germania prezidează în prezent G7.

”Ministrul (Finanţelor Christian Lindner) este bine, are doar simptome uşoare”, anunţă oficialul, care nu precizează dacă acesta intenţionează să se întoarcă joi la Berlin, aşa cum s-a prevăzut.

Teste covid-19 ale ministrului, efectuate marţi, înainte de plecarea la Washington, şi miercuri, la sosirea în capitala americană au fost negative, anunţă ministerul.

foto: Christian Lindner Facebook

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Asta nu e știre, nu mai e știre…

  2. Trebuia sa plece cu a plecat Canada si nu se mai imbolnavea.