G4Media.ro

Ministrul Fondurilor Europene, despre rotaţia premierilor: ”Dacă protocolul se respectă aşa cum…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministrul Fondurilor Europene, despre rotaţia premierilor: ”Dacă protocolul se respectă aşa cum este el, mandatul meu se termină pe data de 25 mai 2023/ Responsabilitatea în exercitatea atribuţiilor de ministru nu poate fi stopată dintr-o dată, ar aduce prejudicii”

Ministrul Marcel Boloş a declarat, sâmbătă, la Realitatea Plus, despre rotaţia premierilor, că dacă protocolul se respectă aşa cum este el, mandatul său se termină pe data de 25 mai 2023, dar responsabilitatea în exercitatea atribuţiilor de ministru nu poate fi stopată dintr-o dată, ar aduce prejudicii României, prin riscul de a pierde bani europeni, echivalentul a 7,5 miliarde de euro, transmite News.ro. ”Nu avem de unde şti ce se va întâmpla pe 25 mai”, a mai afirmat ministrul Investiţiilor.

”Este foarte adevărat că activitatea mea este afectată în eventualitatea unei eventuale schimbări pentru că este o realitate, dacă protocolul se respectă aşa cum este el, mandatul meu se termină pe data de 25 mai 2023. Însă, pe de altă parte, responsabilitatea în exercitatea atribuţiilor de ministru nu poate fi stopată dintr-o dată, pentru că ar aduce României prejudicii însemnate, în perspectiva aceasta a evitării unui risc de pierdere a banilor, echivalentul a 7,5 miliarde de euro. Nu avem de unde şti ce se va întâmpla pe 25 mai”, a afirmat ministrul Investiţiilor.

Întrebat dacă crede că se va produce rotativa premierilor sau ne aşteaptă o criză, ministrul Marcel Boloş a răspuns: ”E greu de spus pentru că decizia este la nivelul coaliţiei”.

”Am spus de multe ori că, dacă există ceva bun ce se poate schimba pentru români şi judecând prin prisma intereselor la nivel naţional a ceea ce aşteaptă oamenii de la noi, dacă în protocol, din această perspectivă se poate schimba ceva, nu văd de ce nu s-ar face acest lucru. Dar repet, e o decizie care se ia la nivelul coaliţiei”, a mai afirmat el.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Oho, „indispensabililor”!!
  Se opreste Romania in loc fara tine!!!
  Sunteti de neinlocuit, asa-I?!
  D-aia arata Romania cum arata dupa 33 de ANI cu voi la osul de ros!!!
  Bre, milionar bugetar la nici 55 de ani, un sef bun e ala care daca pleaca lasa in urma lui o structura organizatorica(Institutie, Firma…) care FUNCTIONEAZA si fara el!
  Asa zice teoria managementului spusa de oameni care STIU ce spun si stiu sa FACA lucrurile sa mearga bine, sa functioneze!
  Asa ca daca tu chiar esti cel mai cel, „norocul” Romaniei: dupa plecarea ta, va exista 1 Minister, cel putin(eu zic cel mult!!!!) care va functiona chiar si dupa rotativa lu’ peste prajit!!!

 2. Si ce propui parintele? Sa ramai in functie si sa renuntati la transporturi,corect? ESti doar o sluga a psd-ului.

 3. Ati ajuns agenti de publicitate ai hotului cel mai parsiv din guvern?

 4. Ma recomanda steaua din frunte si calitatea de bujetar sa fiu Ministret pe viata… o vaca cu pu..t..a!

 5. FRICA dintzosului cimentat e ca…la ora 2 si-un sfert ,la 25 MAI sunt doctori si la pezede? sa negocieze…SAPTE virgula CINCI de mii… de mii… de EUROI…