G4Media.ro

Ministrul Finanțelor prezintă azi la ora 18.00 modificările Codului Fiscal pentru 2019

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Finanțelor prezintă azi la ora 18.00 modificările Codului Fiscal pentru 2019

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, anunță azi de la ora 18.00 propunerile guvernului pentru modificarea Codului Fiscal. Teodorovici susține o declarație de presă la sediul guvernului, potrivit unui comunicat al executivului.

Reamintim că președintele PSD, Liviu Dragnea, a trasat duminică guvernului sarcina de a taxa companiile cu capital străin, pe care le-a acuzat că scot din țară profitul în loc să ajute economia românească.

Potrivit surselor G4Media.ro, modificările la Codul Fiscal urmează să fie adoptate printr-o ordonanță de urgență adoptată de guvern într-una dintre următoarele ședințe.

G4Media.ro va transmite LIVE declarațiile lui Teodorovici.

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Masurile sunt atat de incredibile, incat Teodorovici le va prezenta sub forma de benzi desenate.

  2. Cu 13 zile inainte de 2019 ministrul finantelor ne anunta modificarile codului fiscal…. incredibil…republica bananiera a psd…. predictibilitate fiscala maxima….oricum, se cam grabeste, putea sa anunte noul cod fiscal pentru 2019 pe la jumatatea anului viitor….

  3. Bai frate, dar chiar toti modificati coduri?! L-a luat dracu si pe Codul ala Fiscal pe care vi l-a facut Ponta. Acum nimeni nu mai intelege nimic din el.