G4Media.ro

Ministrul Finanțelor nu a știut să spună cine conduce Fondul Monetar Internațional/…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministrul Finanțelor nu a știut să spună cine conduce Fondul Monetar Internațional/ Marcel Boloș: ”Îmi scapă numele acum”

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, nu a știut să spună cine conduce Fondul Monetar Internațional, marți seară, într-un interviu de la Realitatea Plus.

Moderatoarea Anca Alexandrescu l-a întrebat pe ministrul PNL al Finanțelor dacă poate spune care este numele persoanei care conduce FMI.

Marcel Boloș a zâmbit și a răspuns: ”Îmi scapă numele acum”.

Moderatoarea i-a spus că FMI este condus de Kristalina Georgieva, moment în care ministrul a replicat aprobând din cap: ”Categoric”.

știre în curs de actualizare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Daca se mai screme ca in fotografie o sa-si ude pampersii Si asa cam asta a facut la finante

  2. Corect in text e Bolos a ranjit nu a zambit. Ranjetul profesional al popandaului e deja semnal sinistru ca inca ceva rau se pregateste.

  3. Un ranjet sinistru, continuu ! Nu protejeaza finantele tarii , nu are habar de fiscalitate , cand e intrebat de rezultatul preconizat al masurilor zice : Ce o vrea Dumnezeu . Inca ne luptam cu aplicarea masurilor tembele din decembrie prin care au simulat reducerea evaziunii (ca coruptie zic ca nu mai exista…) si el declara anul 2024 an ”fara taxe”, urmand ca in 2025 sa vina si taxele-zice el !! Acum da pensii speciale si arme unor divizii din ANAF de ca si cum n-ar putea cere sprijin mascatilor cand au elemente de risc legate de trafic de tigari si alcool ! Nu mai stie ce sa dea celor din ANAF sa taca, sa nu-l dea de gol si sa spuna cat de berbec e ……….