G4Media.ro

Ministrul Energiei anunță eliminarea declarației pe propria răspundere pentru plafonarea prețurilor, la…

Sursa foto: Pixabay

Ministrul Energiei anunță eliminarea declarației pe propria răspundere pentru plafonarea prețurilor, la scurt timp după ce PSD a anunțat că va cere acest lucru în coaliție/ Virgil Popescu: Premierul a cerut asta de săptămâna trecută

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a transmis marți, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că eliminarea declarației pe propria răspundere pentru plafonarea prețurilor ”este în curs de rezolvare” și ”va fi pus în transparență decizională în seara aceasta”.
Anunțul ministrului PNL vine la scurt timp după ce PSD a transmis că va cere în coaliția de guvernare eliminarea acestei declarații. Popescu a subliniat însă că premierul Ciucă a cerut încă de săptămâna trecută eliminarea declarației.
Introducerea declarației pe propria răspundere fusese adoptată în Parlament de partidele aflate în coaliția de guvernare, PSD, PNL și UDMR:
 • ”Referitor la prevederea din legea aprobată de Parlament prin care românii cu mai multe locuri de consum au obligația să dea o declarație pe proprie răspundere, anunț că situația este în curs de rezolvare. Încă de la sfârșitul săptămânii trecute, premierul Nicolae Ciucă a trasat sarcina creării unui proiect de ordonanță care să ELIMINE aceste declarații, pentru ca toți cetățenii să beneficieze de tarifele plafonate indiferent de numărul locurilor de consum. Proiectul va fi finalizat și pus în transparență decizională în seara aceasta, urmând să fie aprobat săptămâna viitoare, în cadrul ultimei ședințe de guvern de anul acesta”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. La beciul domnesc e locul acestui ministru antiroman.

 2. PSD si PNL stiu doar sa fure, aduc doar haos cand trebuie munceasca cinstit si sa faca o lege/ordonanta clara in energie.
  E a saptea modificare la modificare la modificare etc in domeniul asta.
  Au pus oamenii pe drumuri, sa completeze declaratii etc, doar pentru ca guvernantii actuali sunt incompetenti, hoti si pr.osti.

 3. ufff, a scapat MARELE TRADATOR sa faca declaratii pentru casele lui

  • SI MAMA LUI oprisan ! FEMEIE IN VARSTA… SA DEA DECLARATII, AUZI…
   PAI EI II TREBUIE BARAJUL DE LA VIDRARU SA-SI ALIMENTEZE COLIBELE.

 4. Concurs între analfabeții guvernamentali și leapșa lor legislativă

 5. Dupa ce li se urca sangele-n cap si creste tensiunea rumânilor de le „crapă o venă la arteră” , uite-i cum se-nghesuie popu.listii sa declare cum ca vin ei in sprijinul cetateanului …
  Habarnisti, doar cu taxe si spa.gi la facultati f.f.,
  Scâ.rbe ordinare, ce puneti lumea pe drumuri !