G4Media.ro

Ministrul de Externe al Pakistanului, în vizită la București. Pakistan a ajutat…

Ministrul de Externe al Pakistanului, în vizită la București. Pakistan a ajutat România să repatrieze cetățenii din Afganistan, România a donat 500.000 de vaccinuri anti-Covid

Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Islamice Pakistan, Makhdoom Shah Mahmood Hussain Qureshi, este în vizită oficială la București, unde s-a întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă, potrivit unui comunicat de presă.

Premierul Ciucă i-a mulțumit oficialului pakistanez pentru ”rolul personal” pe care l-a avut în repatrierea cetățenilor români captivi în Afganistan. Anul trecut, imediat după preluarea puterii în forță de către regimul taliban la Kabul, au fost aduși în România 49 de cetățeni români, alți 7 cetățeni europeni și 156 afgani vulnerabili.

Ministrul pakistanez a vorbit, la rândul său, despre donația de 500.000 de vaccinuri oferită de România și care urmează să ajungă, în perioada următoare, la Islamabad.

Makhdoom Shah Mahmood Hussain Qureshi este în vizită la București, la invitația omologului său, Bogdan Aurescu. Este prima vizită a unui ministru de Externe pakistanez în România, după o pauză de peste două decenii. (Foto: Guvernul României)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu