G4Media.ro

Ministrul Boloș la Sibiu: Haideți să ne mobilizăm, avem disponibile 11,5 miliarde…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Ministrul Boloș la Sibiu: Haideți să ne mobilizăm, avem disponibile 11,5 miliarde de euro / ”Rata de absorbție a fondurilor disponibile din surse europene este mică, din păcate”

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a lansat miercuri la Sibiu un apel la mobilizare, anunțând că ministerul pe care îl conduce are disponibile sume uriașe din fonduri europene, este nevoie de proiecte pentru accesarea banilor, anunță Turnul Sfatului.

”Vin către dumneavoastră cu un mesaj de mobilizare. Avem un buget mare, de 11,5 miliarde de euro, haideți să ne mobilizăm și să accesăm aceste fonduri. Rata de absorbție a fondurilor disponibile din surse europene este mică, din păcate. Surprinzător sau nu, sectorul de transport este pe un loc fruntaș în ceea ce privește absorbția. Acest lucru ne îndeamnă să fim mult mai implicați și să profităm de fondurile disponibile”, a declarat ministrul, precizând că scopul final este ”creșterea calității vieții oamenilor și a standardelor de locuire”.

Apelul ministrului a fost făcut în cadrul Forumului Regional al Apei Dunăre Europa de Est 2022, eveniment organizat de Apă Canal Sibiu la Redal Expo.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

11 comentarii

 1. a se citi, hai baeti cu spaga la ministere, hai cu caratul de hartii, hai ca avem nevoie de afaceri pentru sinecuri, pentru controale .. trebuie justficate armatele de impingatori de hartii

  votati PSDNLUDMR

  • PANA UNA ALTA SUTE DE LACUSTE DE PARTID AU FOST ANGAJATE IN FIECARE MINISTER.
   COSTURI PERMANENTE SUPLIMENTARE:MILIARDE.

 2. sefu, tot 10% a ramas (cind era psd) sau este indexat cu rata inflatiei? cind era pdl (acum pnl) era si 20%

 3. La Transporturi a fost Drulă, care a deblocat licitațiile, dar PSDNL nu va face nimic.

  • Cum nimic ? Furăm tot !

  • Bolos e specialistul nostru cu stea in frunte !

 4. Steaua administratie romanesti Dl BOLOS a infrant ca un 💩 ce este…

 5. Cred ca face apel la specialiștii HAUR,ca ei sunt mulți! Academicianul simion,univeritara sosoaca….mulți asistenți de pe site ul asta…(Monica,cioby,euge,yoyo….etc)….ei sunt viitorul pregătit și luminiș al tarii!

 6. E mica rata de absorbtie Bolose, pentru ca banii europeni nu se pot fura, asa-i? Ghinion, cum ar spune seful vostru.

 7. Haideti sa haidem, ca programele operationale nu sunt semnate nici pana in 2023 si se lucreaza la ele din 2020.
  Cine raspunde pentru incompetenta de a nu avea programe operationale regionale pentru absorbtia banilor europeni dupa aproape doi ani de la inceperea ciclului 2021-2027? MIPE, ADR, Bolos, Sfantul Duh?
  Cu PNRR cum stam tovarasul Bolos? Am renuntat deja la bani sau o facem la sfarsitul anului cand expira termenul limita pentru jalonul cu reformarea pensilor speciale dupa contributivitate?