G4Media.ro

Ministerul Turismului, sfat pentru călătorii Blue Air, după ce compania a suspendat…

Sursa foto: Blue Air, Facebook

Ministerul Turismului, sfat pentru călătorii Blue Air, după ce compania a suspendat toate zborurile: Vă puteți recupera banii și compensațiile aferente în baza Regulamentului European nr. 261/2004

În urma situației generate de compania Blue Air prin decizia de suspendare a tuturor zborurilor, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului îi informează pe călători cu privire la drepturile lor: 

  • turiștii care au luat pachete de vacanță de la agențiile de turism sunt rugați să ia legătura cu acestea. În baza OG nr.2/2018 privind pachetele de servicii de călătorie și serviciile de călătorie asociate, precum și pentru modificarea unor acte normative, agenția de turism este responsabilă pentru executarea pachetului și să ofere servicii alternative.
  • călătorii care au achiziționat direct bilete de la Blue Air își pot recupera banii și compensațiile aferente în baza Regulamentului European nr. 261/2004 de stabilire a normelor comune privind compensarea și asistența pasagerilor în eventualitatea refuzului la îmbarcare și a anulării sau întârzierii prelungite a zborurilor.
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Daa! Guvernantii de la UDMR.

  2. Adoca eucs au spalat pe maini: au blocat zborurile companiei si acum va lasa pe voi sa va bateti capul:)))

    Aveti ce votati plus un un ungiras cu dedicatie la mediu

  3. Prostii, blue air Creează probleme de foarte mult timp. Exista extrem de multe reclamații la ANPC impotriva lor care au rămas fără răspuns, ceea ce este foarte curios. Bănuiesc ca după toată povestea asta tot statul roman pica de fraier.