G4Media.ro

Ministerul Sănătății prelungește termenul de depunere pentru proiectele din PNRR

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministerul Sănătății prelungește termenul de depunere pentru proiectele din PNRR

Ministerul Sănătății a anunțat, joi, că prelungește termenul de depunere pentru proiectele din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Pentru a veni în sprijinul unităților sanitare în vederea depunerii cererilor de finanțare a proiectelor din cadrul Componentei 12 – Sănătate, aferente Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Ministerul Sănătății a prelungit termenul de depunere, după cum urmează:

– Investiția specifică: I2.4. Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale – termen de depunere 16 decembrie 2022;
– Investiția specifică: I1.3. Unități de asistență medicală ambulatorie – termen de depunere 16 decembrie 2022;

Informații suplimentare pot fi găsite pe pagina www.ms.ro la secțiunea PNRR”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Sănătății.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Voi realizati ca „unitățile sanitare” Nu sunt coordonate de Minister?
    Eterna problema a descentralizarii: faci ce vrei!
    Ministrul doar da banii pentru activitatea minima necesara (supraevaluata) și dupa ce se cheltuiesc toti spune ca atat s-a putut.
    Fondurile alea pnrr sunt un chin

  2. Si ce faceti dle ministru daca, pana la acesta noua data nu au depus cereri, proiecte, absolut toate spitalele de stat din Romania fiind toate mai vechi de 30-50 de ani si avand absolut toate nosocomiale ???!! Oare nu trebuia sa angajeze statul un facator de proiecte integrat de la Banca Mondiala sau alt organism specializat si sa nu asteptati sa se ”descurce”pseudo managerii, -adica nepotii, finii etc-ca e un domeniu foarte specializat ?!
    Personal , din ce am citit , am inteles ca nosocomialele din orice spital se inlatura doar prin daramarea si reconstruirea unui alt spital . Tarile normale la cap, spitalele private, inlocuiesc spitalele cu altele inainte sa le apara o reclamatie de nosocomiale care i-ar nenoroci financiar, de care in instantele lor, nu-i poate apara nimeni, la maxim 50 de ani ….. Basca ca nu mai construieste nimeni, magaoaie de spitale asa cum se prefigureaza in proiecte , la noi !