G4Media.ro

Ministerul Sănătății nu găsește șef pentru direcția de sănătate publică Suceava. În…

Sursa foto: DSP Suceava

Ministerul Sănătății nu găsește șef pentru direcția de sănătate publică Suceava. În două săptămâni au fost schimbați trei directori, ultimii doi pentru că au refuzat postul

Direcția de Sănătate Publică Suceava a rămas din nou fără director executiv, a treia oară în ultimele două săptămâni. Ministerul Sănătății a luat act de refuzul ultimului director interimar, economista Firuța Bosancu, de a exercita această funcție, scrie Monitorul de Suceava.

.Joi, 4 iunie, la DSP Suceava a ajuns ordinul ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, de încetare a atribuțiilor de director executiv care îi fuseseră delegate directorului economic Firuța Bosancu în urmă cu exact o săptămână, în data de 28 mai. Ea a fost numită după ce precedentul director numit, stomatologul Cătălin Graur, de la DSP Vrancea, a demisionat fără să se fi prezentat vreo zi la post la Suceava. Acesta, la rândul lui, ar fi trebuit să preia postul de la medicul epidemiolog Manuela Trifan, de la DSP Iași, care a asigurat interimatul la Suceava din data de 23 martie și care a înlocuit-o în funcție pe economista Silvia Boliacu, numită director executiv în 21 ianuarie.

Conform publicației, Direcția de Sănătate Publică Suceava are un lung șir de interimate la conducere, care încep în 2015. În plus, nu are nici director adjunct.

În județul Suceava s-a înregistrat cel mai mare focar de coronavirus din România. Până joi, în Suceava erau înregistrate oficial 3.552 de cazuri de coronavirus în total, de la declanșarea epidemiei.

Citește integral în Monitorul de Suceava

Sursa foto: DSP Suceava

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

 1. Asta pentru ca baza de selectie a ministerului e plina de oameni de calitate. Indoielnica, ca sa nu spunem altfel, desigur.
  De ce sa se lege toti impostorii aia la cap cu o directie cu probleme reale?

 2. Pana la pandemie, functia de sef la DSP era cu dedicatie, bataie ca pe orice fucntie publica bine platita, desi degeaba!
  Nu faceau nimic, analfabeti pusi in functie de partide, mi-o amintesc pe sefa DSP Timis(numita de PSD!), care la inceputul pandemiei nu a fost in stare sa spuna cateva cuvinte despre Coronavirus in fata TV!!
  Azi, nimeni nu o mai vrea, Responsabiliatatea e prea mare pentru incompetentii lipitori de afise din partide!!

  • Așa e peste tot la stat, doar idioți utili în fucții de conducere pt. că nu gândesc, nu pun întrebări și nu pretind răspunsuri

 3. Sa aducă unul di Germania.

 4. da nu este acolo cel dintaiul DOM DOCTOR FLUTUR ??!!! si caz rezolvat ,ministrasul de vaslui ,este in stare de , ebrietate ,nu stie de dom doftor flutur? atunci aruncati o galeata de laturi peste ministras si dati-l afara pt incompetenta!!!!!

 5. Este cea mai clara dovada ca la „ziua judecatii” acolo va fi prapad, de aceea nimeni nu risca sa dea cu subsemnatu’ .