G4Media.ro

Ministerul Sănătății: Anca Alexandrescu nu face parte din cabinetul ministrului, nu lucrează…

Ministerul Sănătății: Anca Alexandrescu nu face parte din cabinetul ministrului, nu lucrează în echipa de comunicare sau în vreun alt departament din minister

Ministerul Sănătății precizează că Anca Alexandrescu nu face parte din cabinetul ministrului, nu lucrează în echipa de comunicare sau în vreun alt departament din minister. Precizarea vine după ce Vasile Dâncu a lansat un atac dur la adresa Ancăi Alexandrescu, despre care spune că ar ar fi consiliera ministrului Victor Costache.

„Urmare a informațiilor false apărute în mass-media, precizăm că, doamna Anca Alexandrescu nu face parte din cabinetul ministrului Sănătății, nu lucrează in echipa de comunicare sau in vreun alt departament/ cabinet demnitar din cadrul Ministerului Sănătății”, a precizat, luni după-amiază, Ministerul Sănătății.

Vasile Dâncu a lansat un atac dur la adresa Ancăi Alexandrescu, pe care o numește ”văduva neagră din PSD”, după ce aceasta a susținut că PSD a amânat congresul din cauza grupului de la Cluj, care dorește să-l impună pe Dâncu în funcția de președinte al Consiliului Național.

Dâncu neagă că ar fi interesat de funcție și afirmă că nu mai este membru de partid de 12 ani.

”Ancuța, nu te mai preocupa de mine, nu eu sunt pericolul. Ai grijă că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătății, unde știm că ești consilieră, pe acte sau nu, a ministrului Costache. Știm că înainte erai consiliera cu achiziții a doamnei Pintea și a altora. Virusul de la minister poate fi mai puternic decât virusul despre care vorbeai în atacurile asupra mea, sper că stai bine cu imunitatea. Ai grijă de tine!”, avertizează Dâncu într-o postare pe blog. Detalii aici

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Un nebun arunca o piatra…

  2. Dancu face ce știe cel mai bine: dale news.

    Observ ca a lansat in public 2 astfel de dale news:

    1. AA lucrează la minister – dovada e ca “știe el foarte bine” – singurul care știe, de altfel.

    2. Nu mai e in PSD de 12 ani – asta e mai subtila. Întreaga postare contrazice ferm aceasta afirmație . Sabotarea guv Cioloș ( mult mai recentadecât 12 ani) e o alta dovada a minciunii.

  3. Buna dimineata!Fără fum,nu iese foc!!!!Ati vazut cumva statul de plata al ministerului sănătății????Si,Anca nu a dezmințit!altfel ,de ce ii este teama de Dincu și lui de ea????

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.