G4Media.ro

Ministerul Investițiilor lansează un nou apel de proiecte pe PNRR pentru restaurarea…

sursa foto: facebook/Suceava -Tinutul Manastirilor

Ministerul Investițiilor lansează un nou apel de proiecte pe PNRR pentru restaurarea și promovarea unor obiective turistice

Un nou apel de proiecte pentru obiective turistice și culturale a fost anunțat marți, 3 mai, de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în cadrul măsurii de promovare a 12 rute turistice/culturale, din Componenta 11 – Turism și cultură – PNRR.

Apelul de proiecte va fi deschis timp de 20 de zile. Este cel de-al doilea apel pentru măsurile destinate rutelor turistice/culturale. Primul a fost derulat în perioada 25 februarie – 20 martie 2022 și nu au fost depuse suficiente proiecte.

Situația prezentată pe site-ul MIPE arată că pentru Ruta mănăstirilor din zona Moldovei sunt cele mai multe proiecte pe minus (mai trebuie depuse 22 de proiecte); urmată de Ruta cetăților și Ruta bisericilor fortificate (12, respectiv 10 proiecte care mai trebuie depuse). Acestea, pe ceea ce vizează promovarea de obiective. Pentru partea de restaurare mai poate fi depus un proiect pe Ruta culelor și 2 proiecte pe Ruta castrelor romane.

Comunicatul MIPE poate fi găsit aici.

Sursa foto: facebook/Suceava -Tinutul Manastirilor

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter