G4Media.ro

Ministerul Educației anunță că lansează un modul de clase digitale, numit NaradiX

Ministerul Educației anunță că lansează un modul de clase digitale, numit NaradiX

Ministerul Educației anunță că lansează, alături de o organizație neguvernamentală, un modul de clase digitale. “Mâine, 1 aprilie, se va lansa Naradix – modul de clase digitale, prin care adolescenți din întreaga țară își dau întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăța despre lucrurile care îi pasionează. De la social media, la personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară, elevii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top”, anunță Ministerul, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

Modulul de clase digitale face parte din campania „Reacție pentru educație”, derulată ca urmare a unui parteneriat închieat între Ministerul Educației și Cercetării și organizația neguvernamentală Narada.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. fiindca mafiei ce acondus educatia le-a fst greu sa ii invete pe tineri de edx.org sau coursera.org, creeate inca din 2011.

  2. Puteti sa introduceți 1 miliard de platforme. De ce o faceti atunci când copiii sunt acasa? De ce o faceti? Sa-i stresați și mai tare? V-ați gândit cum îi veți invăța să le acceseze? V-ați gândit la toți copiii? V-ați gândit la câți au internet? Lucrurile acestea se fac așezat, când sunt toți copiii la clase, își pot crea conturi, pot escala/rezolva ce nu pricep. Lucrurile acestea se fac cu ajutorul primăriilor, care să poată garanta internet și, eventual, conturi/echipamente pentru toată lumea.