G4Media.ro

Ministerul Dezvoltării alocă peste 350 milioane de lei reabilitarea sistemului de termoficare…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministerul Dezvoltării alocă peste 350 milioane de lei reabilitarea sistemului de termoficare din Constanţa, Bucureşti şi Arad

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a aprobat repartizarea către bugetele locale ale unor unităţi administrativ-teritoriale a sumei de 354.062.964,20 lei, în vederea cofinanţării, prin Programul Termoficare, a lucrărilor de modernizare, retehnologizare, extindere, respectiv de înfiinţare a sistemelor de alimentare centralizată cu energie termică a localităţilor, transmite News.ro.

Din această sumă, municipiul Constanţa beneficiază de 110.921.128,53 lei, iar pentru municipiul Bucureşti se alocă 242.072.921,99 lei.

De asemenea, ministrul Dezvoltării a aprobat suplimentarea, din bugetul MDLPA, a lucrărilor de modernizare a unor reţele termice din municipiul Arad, în valoare de 1.068.913,68 lei.

Ministrul a precizat că alocarea are la bază documentele tehnice depuse de unităţile administrativ-teritoriale care au fost aprobate de Comisia interministerială de coordonare a Programului.

Actul normativ a fost trimis pentru publicare în Monitorul Oficial.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Asa deci, la Constanta unde este primar PNL se reabiliteaza reteaua de termoficare cu banii de la guvern. In Bucuresti unde este primar Nicusor, care nu vrea sa ia spaga, reteaua se reabiliteaza cu bani din imprumuturi. Romania infractorilor usl.