G4Media.ro

Ministerul britanic al Apărării: „Practicile neprofesionale contribuie la rata ridicată a victimelor”…

Sursa foto: RONALDO SCHEMIDT / AFP

Ministerul britanic al Apărării: „Practicile neprofesionale contribuie la rata ridicată a victimelor” în rândul forțelor rusești

Ministerul britanic al Apărării a publicat cea mai recentă hartă a situației în care prezintă modul în care evaluează desfășurarea războiului pe teren dintre Rusia și Ucraina, relatează The Guardian.

Anterior, Marea Britanie a publicat cea mai recentă actualizare a informațiilor din domeniul apărării. Londra spunea despre atacul de la Makiyivka:

„Clădirea a fost complet distrusă și, după cum a confirmat Ministerul rus al Apărării, 89 de membri ai personalului rus au fost uciși.

Având în vedere amploarea pagubelor, există o posibilitate realistă ca muniția să fi fost depozitată în apropierea locuințelor pentru trupe, care a detonată în timpul atacului, creând explozii secundare.

Clădirea se afla la doar 12,5 km de sectorul Avdiivka al liniei de front, una dintre cele mai intens disputate zone ale conflictului. Armata rusă are un istoric de depozitare nesigură a muniției cu mult înainte de actualul război, dar acest incident evidențiază modul în care practicile neprofesionale contribuie la rata ridicată a victimelor din Rusia”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Pai asta e si motivul / sau cauza / pentru care au declansat razboiul. Ca nu-i duce mult capul prea mult.