G4Media.ro

Ministerul Apărării donează Republicii Moldova materiale medicale de protecție în valoare de…

Sursa Foto: Facebook/ Vajda-Papír

Ministerul Apărării donează Republicii Moldova materiale medicale de protecție în valoare de 7,3 milioane de lei

Ministerul Apărării donează Republicii Moldova materiale medicale de protecție în valoare de 7,3 milioane de lei, a anunțat instituția printr-un comunicat publicat joi.

Este vorba de 1.000 viziere, 9.000 cutii cu mănuși, 2.000 ochelari de protecție din plastic, 3 milioane de măști chirurgicale, precum și 500 mii de măști de protecție.

Transferul se va face la punctul de control trecere frontieră Leușeni-Albița, în zilele de 19 și 20 ianuarie.

  • ”Ministerul Apărării Naționale donează Ministerului Apărării din Republica Moldova materiale de resort medical în valoare de 7.302.836,95 lei, în baza Contractului de donație între Statul român prin Ministerul Finanțelor și Ministerul Apărării al Republicii Moldova, din 29 decembrie 2022, în scopul continuării măsurilor constante de sprijin ale României pentru Republica Moldova. Donația constă în 1.000 viziere, 9.000 cutii cu mănuși, 2.000 ochelari de protecție din plastic, 3 milioane de măști chirurgicale, precum și 500 mii de măști de protecție. Astfel, reprezentanţii MApN vor preda materialele medicale către omologii lor din Republica Moldova la punctul de control trecere frontieră Leușeni-Albița, în zilele de 19 și 20 ianuarie. Transportul bunurilor materiale de la Centrul de logistică medicală și de la depozitul sanitar Nord-Sebeș la punctul de control trecere frontieră Leușeni-Albița, se execută prin grija Comandamentului Logistic Întrunit din cadrul Ministerului Apărării Naționale, iar operațiunile de export/donație și predare a bunurilor către reprezentanții Republica Moldova se desfășoară cu sprijinul CN Romtehnica SA”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. 🤐