G4Media.ro

Militarii Diviziei 2 Infanterie „Getica”, la deszăpezire între localitățile Buzău și Râmnicu…

Sursa foto: MApN

Militarii Diviziei 2 Infanterie „Getica”, la deszăpezire între localitățile Buzău și Râmnicu Sărat: Militarii vor fi prezenți atât timp cât situația o impune

Divizia 2 Infanterie „Getica” acționează sâmbătă dinineața alăuri de  detașamentele de intervenție în situații de urgență în diverse localități afectate de ninsori, în ultimele 24 de ore.

sursa foto: MApN

La Buzău, un efectiv de 50 de militari și 5 utilaje tehnice, din cadrul batalioanelor 200 Sprijin și 3 Geniu  sprijină autoritățile locale la deszăpezirea a zeci de autovehicule rămase blocate pe DN 2 (E 85), între localitățile Buzău și Râmnicu Sărat.

sursa foto: MApN

Militarii vor fi prezenți atât timp cât situația o impune și se vor asigura că toți cei înzăpeziți vor putea sâ-și reia drumul în siguranță.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. Foarte bine, ii tine in forma!!! Ne asteapta vremuri grele!!!

  • Bai asta riki zis kiki aka cioby zis koiobi, te asteapta vremuri grele pe tine rusobo.ule 😆 🤣 😂 pentru restul e voie buna, si radem de voi bufonii incrancenati rupti-nkurr 😆 🤣 😂 😹

 2. La burtile pe care le au (vezi fotografia de mai sus) ii vedeti in stare sa curete drumuri, dar sa sape transee si sa va apere cum fac altii in ucraina?

 3. Pai de ce nu au iesit privatii sa curete drumul ?

  I-au scos pe oamenii care o sa aiba pensii speciale in viitor ?
  Nu e normal…desteptii cu facultati de la IT , marketing, HR, legal si ce spanac denumiri mai au unde sunt ?

  • Privații sunt la ski în Austria!
   Salariul unui soldat profesionist, mecanic-conductor de tanc este exact salariul minim pe economie! Îmbuibații de la privat care ridică prețurile la toate au bani de vacanțe. Prețurile s-au dublat ca să își asigure privații salariile alea grase!

  • @toccat si nicoleta

   Votati psd in continuare. Sunteti gresiti din toate punctele de vedere. Pupici de la un angajat la privat (corporatist cu salariu foarte mare)

  • @alex corporatistul s,u.lii, te enervează orice opinie contrară, ca un u.s.r.ist cr.etin ce ești! Crezi ca salariul ala mare l-ai fi luat intr-o Republica bananiera, fără garanții de securitate, membra NATO? Hai s.i.ct.ir!

 4. Hai ca „vine” leoparzii și rămâne în nămeți!

 5. Păi firmele neamurilor care au câștigat „licitații ” pt eventualele deszăpeziri,ce fac ??
  Iarna nu i ca vara ..si cam atât…
  Huooo penelistule, huooo pesedistule..chibiții..intre timp EI își fac mersurile si veacul pe spatele vajnicilor apărători iobagi liberi de creiere…

 6. Tot caporalii la muncă, tot ei?!! Je..rile de ofițeri și subofițeri ce fac, nimic… Pe 3200 lei sa tot ieși la zăpadă!

 7. Au fost și subofițerii în zăpadă, și ofițeri, dar vedem numai ce ne doare, nu există pensii speciale la militari. Ei când mai au dreptul la o pensie. Nu vă mai dați cu presupusul.