G4Media.ro

Mihail Neamţu, pe lista candidaţilor AUR la europarlamentare / Cu două zile…

Sursa Foto: PMP

Mihail Neamţu, pe lista candidaţilor AUR la europarlamentare / Cu două zile înainte el spunea, într-o postare pe care a şters-o ulterior, că l-a numit „nulitate” pe Simion de la „ceaţa mentală cauzată de COVID-19”

Mihail Neamţu a vorbit la evenimentul de prezentare a candidaţilor AUR la europarlamentare, desfăşurat duminică la Târgovişte, din postura de candidat la aceste alegeri. Cu două zile în urmă, acesta explica de ce l-a numit „nulitate” pe actualul preşedinte al AUR George Simion în iarna anului 2020 şi preciza că a fost din cauza virusului COVID-19, iar „ceaţa mentală, bulversarea emoţională, plămânii afectaţi şi ficat supraîncărcat de antibiotice m-au făcut să spun lucruri pe care astăzi le regret”. „Da, confirm faptul c-am făcut nişte declaraţii violente la adresa lui George Simion, pe care liderul AUR a avut eleganţa să le uite şi să le ierte. Socot, aşadar, enunţurile mele lovite de nulitate”, a adăugat Neamţu. El a şters ulterior postarea aceasta de pe contul său de Facebook, relatează News.ro.

Mihail Neamţu, candidat AUR la alegerile europarlamentare, a declarat, duminică, faptul că în 9 iunie alegătorii sunt chemaţi la „o cruciadă a bunului simţ aşa cum înaintaşii noştri s-au luptat pentru credinţă, pentru familie”. El a afirmat că AUR are o „armată de cruciaţi care va merge la Bruxelles să se lupte cu căpuşele acestea ale tranziţiei”.

„Sunteţi mulţi şi suntem tot mai mulţi şi sunt onorat şi bucuros pentru că m-aţi primit într-o echipă de AUR. Vă mulţumesc. Fraţilor, suntem aici aproape de mormântul lui Vlad Ţepeş, suntem aici într-un loc sfânt pe unde a păşit Mircea însuşi mână-n luptă, vijelia îngrozitoare, care vine, vine, vine, calcă totul în picioare, spunea acelaşi Eminescu. Suntem aici la Curtea Domnească, unde Petru Cercel şi mai târziu Constantin Brâncoveanu au înfrumuseţat această ţară numită România. Păşim pe locuri care ne obligă şi în faţa acestei incredibile imagini a măreţiei româneşti suntem chemaţi şi obligaţi să ne ridicăm unii pe ceilalţi la o luptă şi la o bătălie pentru viitor”, a declarat Mihail Neamţu.

Acesta a mai spus că europarlamentarii AUR se vor lupta cu „căpuşele tranziţiei”.

„Fraţi români, aici s-a scris istorie pentru ca noi să fim cei de astăzi mai puternici ca oricând şi suntem în 2024, în 9 iunie, chemaţi la o cruciadă a bunului simţ aşa cum înaintaşii noştri s-au luptat pentru Evanghelie, pentru credinţă, pentru familie, pentru libertate şi pentru neam şi noi avem aici o armată de cruciaţi care va merge la Bruxelles să se lupte. Cu cine? Să se lupte cu căpuşele acestea ale tranziţiei, să se lupte cu rechinii care ne-au băgat pe gât contractele Pfizer. Să se lupte cu cei care schimbă definiţia normalităţii. Să se lupte cu cei care calcă în picioare valoarea bisericii şi mai ales memoria strămoşilor noştri. Aceşti cruciaţi ai bunului simţ, aceşti români de AUR se vor duce în 9 iunie şi vor face ce a făcut Ţepeş într-o noapte când sultanul a plecat de aici, de la Târgovişte, temător pentru că a înţeles puterea acestui voievod”, a mai transmis Neamţu.

Neamţu a susţinut că „bulversarea emoţională” provocată de COVID-19 l-a făcut să aibă „declaraţii violente” împotriva lui Simion, în iarna lui 2020

Într-o postare de vineri pe contul său de Facebook, care ulterior a fost ştearsă, Mihail Neamţu explica faptul că pe 6 decembrie 2020 era internat în spital în Timişoara din cauza infecţiei cu COVID-19, iar „ceaţa mentală, bulversarea emoţională, plămânii afectaţi şi ficat supraîncărcat de antibiotice” l-au făcut să spun lucruri pe care astăzi le regretă. „În iarna anului 2020 încă dădeam crezare propagandei oficiale (lansată contra lui George Simion după modelul atacurilor Stângii la adresa lui Donald Trump) care spunea că succesul AUR se datorează unor troli din Sankt Petersburg”, mai preciza Neamţu.

„În 6 decembrie 2020, eram pe un pat de spital din oraşul Timişoara, fiind într-o stare de izolare totală, dar şi supus unui tratament medicamentos foarte agresiv împotriva infectării cu virusul Covid-19. Aşa era protocolul lui Arafat… După cum vă puteţi imagina, chiar n-aveam o stare bună. Ceaţa mentală, bulversarea emoţională, plămânii afectaţi şi ficat supraîncărcat de antibiotice m-au făcut să spun lucruri pe care astăzi le regret. Da, confirm faptul c-am făcut nişte declaraţii violente la adresa lui George Simion, pe care liderul AUR a avut eleganţa să le uite şi să le ierte. Socot, aşadar, enunţurile mele lovite de nulitate.

Pentru cei interesaţi de anumite detalii biografice, vă reamintesc faptul că, împreună cu o echipă admirabilă de creştini, am ridicat la Timişoara cu cel puţin 5% procentul unui partid condamnat la retrogradare de incompetenţa strategilor din Bucureşti.

În iarna anului 2020 încă dădeam crezare propagandei oficiale (lansată contra lui George Simion după modelul atacurilor Stângii la adresa lui Donald Trump) care spunea că succesul AUR se datorează unor troli din Sankt Petersburg. După patru ani de cercetare şi analiză, mi-am luat libertatea de-a face o completă reevaluare a verdictelor nefondate, pripite şi puerile rostite atunci.

În 2024 sunt de o cu totul altă părere: modelul anti-democratic promovat de PSD–PNL copiază politica de monopol a lui Vladimir Putin. Creştinii au fost trădaţi de oligarhii PSD–PNL: sărăcie, exodul creierelor, îndatorare, uzurparea referendumului pentru familie. Iată de ce voi vota lista care-i include pe Cristian Terheş, Claudiu Târziu, Maria Georgiana Teodorescu şi atâţia alţi oameni valoroşi”, a scris Mihail Neamţu, în postarea de vineri pe reţeaua de socializare, ulterior ştearsă de pe contul său.

În anul 2020, Neamţu spunea următoarele: „Cine reprezintă AUR-ul?! Simion, încă o dată, e o nulitate, aţi înţeles, domnule?! Simion George este o nulitate, nu ştie nimic! Nimic, despre nimic”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. “ cruciati ai bunului simt “ ??? …cat castiga un eurodeputat / europarlamentar ?

 2. E Rareș Bogdan de la AUR, e ridicol și pare ca delireaza.

 3. Il urmaresc pe claunul asta din 2018 pentru ca ma distreaza delirul lui de pe facebook. Inca de atunci am stiut ca locul lui e in AUR si nu in PMP, ca un adevarat fascist care promoveaza cauze ultraconservatoare si discurs evanghelist din USA.

  • Foarte bună caracterizare. 👍

  • Dl. Neamtu este un ins total lipsit de caracter, duplicitar si oportunist, lucru pe care l-a demonstrat cu prisosinta in ultimii cca 15 ani peste tot pe unde-a trecut (cam de-atatia ani ii urmaresc eu „cariera”). Cultura si sustinerea uneori stridenta a valorilor crestine nu au nicio legatura cu moralitatea in cazul acestui distins domn. Ar fi fost pe placul lui Caragiale, ca model pentru Coriolan Draganescu. Sau vitzavercea.
   Asa stand lucrurile, ma bucur ca a ajuns in AUR, pentru ca e mai bine sa ai toti nefrecventabilii la un loc, decat imprastiati prin toate partidele. Oricum, nu cred ca va face nici aici prea multi purici. Dl. Neamtu are tradarea in sange si mai exista unul sau doua partide in Romania pe care inca NU le-a blagoslovit cu prezenta si cu verbul sau stralucitor.

 4. Inca un nevertebrat!

 5. cruciada bunului simt dusa cu gh er tzoii din aur

 6. Un lingău care aleargă cu balele la gură după funcție și ciolan !

 7. A ajuns și ăsta la partidul care îl merită.

 8. S-a ingrosat gluma.