G4Media.ro

Mihai Tudose: Un scor „realist” de 50% pentru alianța PSD-PNL la europarlamentare…

Sursa foto colaj: Octav Ganea / Inquam Photos, Ilona Andrei / G4Media

Mihai Tudose: Un scor „realist” de 50% pentru alianța PSD-PNL la europarlamentare este „previzibil şi fezabil”, iar un scor optimist ar fi de 60%

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose este de părere că PSD şi PNL nu pot avea împreună, la alegerile din acest an, mai puţin de la 40% din voturile electoratului, el întrebând unde ar merge restul voturilor în ipoteza în care alianţa formată din cele două mari partide ar obţine un scor electoral mai mic, transmite News.ro.

„Este exclus. Haideţi să o luăm pe o logică simplă, fără aroganţă! Un scor al acestei alianţe care să înceapă cu 3 … unde sunt ceilalţi 60? Am înţeles, luăm cel mai rău scenariu posibil pentru această alianţă. Vă întreb: unde sunt restul? Adică în condiţiile în care imensa majoritate a autorităţilor locale, a primarilor, preşedinţilor de Consilii Judeţene, adică cei mai aleşi oameni din ţară sunt fie PSD, fie PNL (…) nu există judeţ, municipiu unde PNL-PSD, excepţie făcând judeţele Harghita, Covasna, localităţile de pe acolo şi câteva, sper, eu viitoare foste centre USR-iste, repet logica, nu există scor mai mic de 60% dacă aduni cele două partide, chiar spre 65”, a afirmat Mihai Tudose, sâmbătă, la Prima Tv.

Vicepreşedintele PSD consideră că un scor „realist” de 50% pentru alianţa PSD-PNL la alegerile pentru Parlamentul European este „previzibil şi fezabil”, iar un scor optimist ar fi de 60% pentru alianţa aflată acum la guvernare.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirma recent că formaţiunea din conducerea căreia face parte va obţine cel puţin 25% din voturi, ”pe votul politic”, la alegerile din 9 iunie. ”Partidul Naţional Liberal va lua la aceste alegeri, la votul politic, peste 25%. Noi ne batem pentru primul loc, noi putem lua 27, 28, 29, 30. 25% este sută la sută dacă lucrurile merg aşa cum au început”, este de părere Rareş Bogdan.

Mihai Tudose și Rareș Bogdan se află pe primele două poziții ale listei candidaților PSD-PNL la europarlamentare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Domnule Tudose,astăzi sunteți pe Turț?

  2. Cred ca e dus cu pluta Tudose. Ce mai cauta pe aici ? Nu este la azil ?

  3. Poporul român s-a mai deșteptat. Eu zic că sub 40%. Altfel, înseamnă că m-am înșelat.

    • Cei care s au deșteptat din păcate au plecat…Când veți înțelege că toți cei care mănâncă din bugetul statului: funcționari (sănătate, educație, poliție, pompieri,jandarmi, politicieni),angajați in firme de stat,pensionari, asistați social sînt 6,7 miloane si votează psd/pnl de zeci de ani,veți avea o revelație și o durere de cap enormă fiindcă trezirea e dureroasă iar viața de după trezire,si mai și ..Singura șansă era USR in alianță ori cu psd ori cu pnl dar nu pentru a susține hoții veșnici ci pentru a i turci si puțin câte puțin să întoarcă balanța către progres,evoluție, politică adevărată, creștere economică, etc

  4. 50% da, dacă pune buletinele de vot lîngă oglindă…

  5. Orice ar face lighioanele politice suntem condamnati ca psd sa ia 35 de procente iar liberalii sub 15. Daca mai adaugam si sosocarii auristi vreo 25, 5 ungurii, mai raman pentru dreapta reciclata 20. Zic si eu…

  6. Cu ce sa castigati alegerile Tudose? Cu circul asta de guvernare? Voi sunteti oameni de condus o tara? Ca voi arata niste conducatori de tara? Nu veti lua nici o treime din voturi PSD+PNL! Va veti trezi la realitatea dura dupa 9 iunie! Nici nu stiti pe ce lume traiti!