G4Media.ro

Metrorex anunţă că, în perioada 27 noiembrie – 1 Decembrie, circulaţia metroului…

Metrorex anunţă că, în perioada 27 noiembrie – 1 Decembrie, circulaţia metroului va fi conform zilelor de sărbătoare/ Compania va introduce trenuri suplimentare

Metrorex a anunţat, sâmbătă, că în intervalul 27 noiembrie – 1 decembrie, trenurile de metrou vor circula conform graficelor de circulaţie, stabilite pentru zilele de sărbătoare şi vor fi introduse trenuri suplimentare în eventualitatea creşterii fluxului de călători în această perioadă.

„Având in vedere hotararea de guvern privind stabilirea zilei de 29 noiembrie ca zi liberă, Metrorex informează publicul călător că în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2021 (inclusiv în data de 29.11.2021) trenurile de metrou vor circula conform graficelor de circulaţie, stabilite pentru zilele de sărbătoare. Totodată, Metrorex a prevăzut introducerea de trenuri suplimentare pentru eventualitatea creşterii traficului de călători, în această perioadă”, arată compania, sâmbătă, într-un comunicat de presă remis News.ro.

Metrorex reaminteşte că pentru parada de 1 decembrie sunt introduse trenuri suplimentare.

„Cu această ocazie, Metrorex urează tuturor românilor La mulţi ani! de Ziua Naţională, 1 Decembrie şi de Sfântul Andrei, ocrotitorul României”, adaugă sursa citată.

sursa: News.ro, Sursa foto: Facebook/ Metrorex

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter