G4Media.ro

Mesajul selecționerului Edi Iordănescu pentru suporteri, după anunţarea lotului preliminar pentru Euro…

Sursa foto: Edi Iordănescu, Facebook

Mesajul selecționerului Edi Iordănescu pentru suporteri, după anunţarea lotului preliminar pentru Euro 2024: „Vom da totul pentru voi! Până la final. Indiferent ce se întâmplă!”

Selecţionerul Edward Iordănescu a afirmat, într-un mesaj transmis după ce a anunţat lotul preliminar pentru Euro 2024, că poate garanta oricând că tricolorii dau tot ce au mai bun pe teren, în fiecare secundă din fiecare meci, şi nu cedează indiferent de cum curge jocul şi de scor, transmite News.ro.

“Ne reunim cu încredere şi bucurie după ce am îndeplinit obiectivul calificării la EURO 2024 şi fiecare dintre noi e pregătit să ducă mai departe, cu reponsabilitate şi mândrie, acest parcurs care a bucurat milioane de români.

Tot ce am reuşit bun până azi s-a construit pe disciplină, spirit de luptă şi coeziune. Disciplina s-a păstrat, spiritul de luptă trebuie dovedit neîncetat, iar coeziunea stă la baza selecţiei pentru acest lot cu care abordăm ultimele teste şi ne pregătim de turneul final. Am crescut împreună ca echipă şi individual, dar pentru provocarea ce urmează e nevoie de mult mai mult, într-un timp foarte scurt.

Am spus-o de la bun început, vom merge la EURO 2024. Şi iată că fotbalul românesc se reîntoarce în elită după 8 ani. Însă n-am putut garanta rezultatele de pe parcurs, nimeni nu poate face asta! Tocmai de aceea, nici acum nu pot garanta suporterilor un rezultat sau altul în meciurile ce ne aşteaptă în Germania”, a precizat Iordănescu, potrivit frf.ro.

Selecţionerul a menţionat că, din toate lucrurile bune de care este capabilă naţionala României de azi, pentru cel puţin două poate garanta oricând, oriunde şi în faţa oricui: “Dăm tot ce avem mai bun pe teren, în fiecare secundă din fiecare meci, şi nu cedăm indiferent cum curge jocul şi ce spune scorul!”

“Iar de aici pleacă şi mesajul meu pentru suporterii români:

Vor fi momente grele, pentru că nimic din ce se merită cu adevărat nu se obţine uşor. Dar staţi cu nădejdea, credinţa şi inima lângă noi! Până la final. Indiferent ce se întâmplă!

Pentru că noi vom da totul pentru voi! Până la final. Indiferent ce se întâmplă!”, a adăugat el.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Vom da totul…baietii vor face si vor drege…responsabilitate…mandrie…coeziune…mai schimbat si voi „baieti” textele ca ne-am cam saturat de aceleasi lozinci patriotice pana la prima infrangere…unde am dat de o echipa puternica…cu jucatorii foarte buni…etc. etc.